Aizvērt

Ko vēlies atrast?

atcelt
Rāda rezultātus vaicājumam 
Tā vietā meklēt 
Vai jūs gribējāt rakstīt šādi? 

Sākotnējā tēma:

Leņķim ir nozīme!

(Tēma izveidota: 21-01-2022 05:13 PM)
159 Skatījumi
Dagne Puncule
Student
Opcijas

Kā izvēlēties piemērotu leņķi?

Mans vārds ir Dagne, un es esmu profesionāla fotogrāfe, taču ikdienas mirkļus es labprāt ķeru tieši ar Samsung telefonu Galaxy S21 Ultra 5G. Tā kā fotografēšana ir ne tikai mans darbs, bet arī sirdslieta, es labprāt dalos ar padomiem. Šeit viens svarīgs ieteikums, kas noderēs gan tiem, kas uzņem bildes, gan tiem, kam labāk patīk  atrasties kameras otrā pusē.

Leņķim ir nozīme! 

VĪRIEŠI, kā fotografēt savu dāmu, lai viņai patiktu gala rezultāts? Viens ātrs padoms, kurš Tev ietaupīs laiku un enerģiju, kad nākošo reizi kāda dāma palūgs bildi.

Vai zināji, ka cilvēku var vizuāli padarīt garāku vai īsāku mainot tikai to, kādā leņķī Tu fotografē? Un vai esi aizdomājies, kāpēc bieži vien meitenēm nepatīk fotogrāfijas, kuras uzņēmis viņas vīrs vai draugs? Vīrieši parasti ir nedaudz garāki vai vienādā augumā ar dāmu un tas nozīmē, ka foto ir uzņemts vairāk leņķī no augšas. Cilvēks, kas šādi ir nobildēts vizuāli izskatās īsāks nekā patiesībā ir. Tieši tāpēc es vienmēr saku vīriešiem, kad viņiem ir jāfotografē savas dāmas – pieliecies uz viena celīša! Ja fotogrāf cilvēku vairāk no apakšas, kājas, augums un siluets izskatīsies vizuāli garāks.

20220119_135817.jpg

20220119_135724.jpg

Tātad: 

Foto no augšas – vizuāli saīsina. 

Foto no lejas – vizuāli pagarina.

1 Atbildēt
Lauma_R
Community Manager
Opcijas

Paldies, @Dagne Puncule, ka padalījies ar šo padomu!

Šis ir labs apliecinājums tam, ka viss ir detaļās, lai iegūtu lielisku foto!

Samsung Community komanda :handshake: