Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Ce windows îmi recomandati?

(Subiect creat la: 07-07-2023 12:52 PM)
443 Vizualizări
AdmBot
Big Cheese
Opțiuni
Recent am cumparat un laptop samsung galaxy book pro si vine fara os dar pentru el ce sa bag 10 sau 11 are si compatibilitati de windows 11
Processor: intel core i7-1165g7 (11th gen)
Cpu: 2.8 to 4.7 ghz quad-core

13 Răspunsuri
supern0va
Explorer
Opțiuni
Recomand windows 11, chiar daca poate fi mai "buguit".
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
eu n am întâlnit bug, sau probleme, doar la jocuri când ma joc ets2😅 pe grafic Ultra doar laptopul se încălzește, și am un lenovo v15 g2 alc
AdmBot
Big Cheese
Opțiuni
Bun
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Windows 11 fara indoiala! 🙂

AdmBot
Big Cheese
Opțiuni
Ok
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Windows 11. Ca si stabilitate nu vad nicio diferenta intre 10 si 11 (le folosesc zilnic pe ambele, Win 11 pe un I5 tot generatia 11)

EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Windows 11 clar! 🙂
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
Ceva asemănător mi-am cumpărat și eu , am pus Windows 11 și merge foarte bine. Am luat licența electronică cu 40 de lei de pe net.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Licentele respective nu sunt tocmai legale.. as avea grija. 
E mai bine decat sa folosesti eu stiu ce program de activare licente, clar!

Pentru acasa, nu vad o problema foarte mare utilizarea lor, dar pentru companii e mai complicat (si eu utilizez tot una ieftina pe Desktop si nu am avut probleme).

GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
Sunt mult prea ieftine ca să fie ceva foarte legal. Dar își fac update, mai mult de atât am instalat și Office 365 pe el (cu abonament) și văd că merge. Am luat până acum vreo 4 licențe.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Cred ca sunt fie licențe OEM, fie ceva licențe pentru țări slab dezvoltate. Se fac smecherii din astea de mulți ani. Acasă e ok, dar la firme e ca și cum nu ai avea.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Exact... Pt tarile din lumea a 3a Microsoft ofera licente la preturi sub 1 USD... Sunt diversi care cumpara si le revand la supra pret (2-3-5 USD) pe Ebay Amazon, etc si asa ajung si pe la noi. Licentele sunt perfect valabile DAR....exista riscul ca Microsoft sa baneze serii intregi de astfel de licente cand descopera ca sunt folosite in zone pt care nu au fost destinate. Sa fim seriosi, o licenta de Win 10/11 Pro este peste 100 EUR oficial. Exista si preturi reduse, promotii, etc dar tot ce este mult sub acest pret (gen sub 200 lei} sunt licente intrate pe piata gri si comporta risc.

Cum spune colegul @ElfStone insa, pt acasa merge, in cel mai rau caz daca după niste ani ti se blocheaza licenta mai dai 40 lei si iei alta

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
gioni666
Hotshot
Opțiuni
20 lei pe cel.ro, am luat vreo 3-4 buc.