Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung vs Apple

(Téma vytvořeno: 17-09-2024 10:07 PM)
485 Zobrazení
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Dobrý večer, 
u každé aktualizace tu čtu, co všechno zas Samsung zkazil a jak by každý chtěl Apple, který je fantastický. 
Apple zařízení jsem měl a mám od roku 1997, tak mi věřte, že software Applu je cokoliv, jen ne bezproblémový. Alespoň ne u prvních verzí nových aktualizací. Neříkám, že Samsung je na tom bůhvíjak lépe, jen prostě si nenechte namluvit, jak je jinde vše růžové.
Každopádně se včerejší start nového iOS 18 pro některé uživatele nových iPadů Pro M4 hodně nepovedl.

13 Odpovědi
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Ďakujeme za reakciu. OS, UI a nepojenie na HW je dnes už natoľko komplikované a neustále sa vyvíja, že bohužiaľ, sem-tam sa stane aj nejaká tá chyba... Ale ako správne píšete, chyby sa stávajú všetkým 🙂

K situácii, kde sa porovnáva s konkurenciou by som dodal jediné: "Za plotom je tráva vždy zelenšia." 😉

danisp1704
GrandMaster
Možnosti
Zdravim Vás,mám názor podobný.Mám pár fór okolo iphonoch prejdených,oper.systém, ,ci už android alebo iOs majú podobné problémy a vždy budú(pri nových aktualizáciach systému),preto sú opravné aktualizácie.Čiže ,by som nehanil ani jeden,či už iOs alebo Android,oba systémy sú super👍 (môj názor).😉🖐
0 Like
Fazotron
Pathfinder
Možnosti
Môj názor je vcelku zhodný s vaším. Akurát ma štve ze všetci sa chcú podobať na Apple v designe hardwaru a softwaru. Samsung to tiež robí bohužiaľ.
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Děkuji za názor, je to tak. Abych byl upřímný, většinu problémů se Applu podaří v iOS poměrně rychle opravit. U Samsungu je to občas složitější, protože něco závisí i na Googlu. Podobné je to u macOS, kde je občas problém s nekompatibilitou aplikací i hodně měsíců po příchodu nového operačního systému. Ale obecně obě platformy fungují +- spolehlivě.
0 Like
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Ano, bohužel. Mnohdy Samsung kopíruje to, kvůli čemu i lidé od Applu chtějí přejít jinam. Měl by se zaměřit více na své uživatele, než se stále snažit nějak nahnat uživatele iOS.
0 Like
danisp1704
GrandMaster
Možnosti
Ano ,nepáčia sa síce ani mne tie rôzne reklamy ako sa jedna značka smeje druhej(rivalita)🫣,pritom obe spolu spolupracujú.Na margo samsungu a použivatelov sa mi páči ,že fold-6 slim/ultra vyrobili podĺa požiadaviek pouzívatelov ,ktorý chceli do drahého foldu vtesnať zadný foták z Ultry(sice u nás predaj tohto modelu určite nebude)🤔.A čo by ma najviac asi potešilo(a nielen mňa),ak by sa konečne schválilo beta testovanie vz.softveru, či už na sk/cz(čo tiež nikdy nebude)-myslim,že verní fanúšikovia značky u nás alebo v cz,by si to určite zaslúžili .😉🖐
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
U applu ale vite predem do ceho jdete. Vite presne jake tam jsou omezeni, co vam bude fungovat a co nebude.
A samsung? Koupite telefon kde vse funguje jak bylo pri koupi deklarovano. Po roce vam toho funguje polovina a na druhou polovinu mate jen sliby ze to, co vam sebral zase nekdy mozna znovu zprovozni.
I apple toto dela? (Opravdu nevim..ptam se)
0 Like
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Tohle je opravdu asi specialita Samsungu. 🙂Ohledně funkcí to u Applu dopředu vím. Jenom nevím, co mi nebude fungovat z důvodu bugů. U macOS to je každoroční klasika, změní se něco v systému a 2, 3 aplikace přestanou fungovat (např. Adobe). Pak si s Applem vzájemně pinkají, čí je to vina. Nejhorší období bylo s přechodem na jiné procesory, které jsem s nimi zažil už asi 3x. Když se po letech odstranily problémy, tak vždycky oznámili, že přecházejí zas na něco jiného. 😀
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Pro bugy mam pochopeni. To se stava.
Nicmene to, co dela samsung je prachsproste cilene okradani zakaznika.
Koupite si produkt s nejakou funcionalitou (a kupujete ho prave proto, ze tam ty funkce jsou) a pak vas samsung sproste okrade (funkce sebere a kompenzace zadna)
Najednou mate v ruce telefon, ktery uz zdaleka nemuzete vyuzivat ke vsemu, k cemu jste jej vyuzival doted (a za co jste si zaplatil).
Takto se chova ha.zl.
At si o applu myslim co chci, tak toto by si nedovolil.
0 Like