Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung Kafe s The Frame (21. 10. 2019)

(Téma vytvořeno: 22-10-2019 10:39 AM)
477 Zobrazení
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Ahoj Community,

včera (21. 10. 2019) jsme se s @vvllaaddaa a @fajnSnek  zúčastnili akce Samsung Kafe, která byla tentokrát na téma The Frame. Jsem moc rád, že jsem se ji mohl účastnit, protože na toto téma jsem psal nedávno článek Umění a televize v jednom? To je Samsung The Frame 2019 a mohl jsem si tak tuto televizi přímo vyzkoušet. Musím potvrdit, že obrazy z galerií vypadají na The Frame vážně skvěle :ok-hand::thumbs-up-sign-emoji-modifier-fitzpatrick-type:

Samotná prezentace byla rozdělena do dvou částí. V první části nám Jan Pajer ze Samsungu představil možnosti televize a její technickou část (podrobnosti můžete nalézt např. v článku  The Frame 2019: Mistrovské umělecké dílo u vás doma od @KristynaB ) a ve druhé části nám umělec Tomáš Honz předvedl své úžasné obrazy, které spojil s vyprávěním o svých začátcích malování až po současnost. To bylo super :thumbs-up-sign-emoji-modifier-fitzpatrick-type:

Fotografie z akce:

zmensena 1.jpgzmensena 2.jpgzmensena 3.jpgzmensena 4.jpgzmensena 4a.jpgzmensena 4b.jpgzmensena 5.jpgzmensena 6.jpgzmensena 7.jpgzmensena 8.jpg

Samsung tuto akci pořádá pravidelně ve větších městech a účast na této akci je zdarma. Přihlásit se může kdokoliv, stačí sledovat SamsungCZSK na Instagramu nebo Facebooku. Zde Samsung zveřejňuje nové termíny Samsung Kafe a stačí jim poté napsat zprávu, že byste se dané akce rádi zúčastnili. Pak dostanete pozvánku a můžete přijít :winking-face:

Všem mohu tuto akci rozhodně doporučit :thumbs-up-sign-emoji-modifier-fitzpatrick-type:

0 Odpovědi