Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Nova Launcher prakticky zadarmo!

(Téma vytvořeno: 29-12-2023 07:08 AM)
432 Zobrazení
Libb
MegaStar
Možnosti

Ahoj Community, dovolím si mimořádně tip na nákup software třetí strany. Hodně lidí používá Nova Launcher jako alternativu k originálnímu prostředí, ale někoho může odrazovat cena. Právě teď je ale v akci za 1.30 Kč - ne, to není překlep. Takže kdo váháte, doporučuju koupit "do zásoby".

Nova Launcher Prime – Aplikace na Google Play

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

4 Odpovědi
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Android 4 vzhled? 😀
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
Jaké si to uděláš, takové to máš. Zrovna Nova sleduje doporučené grafické trendy docela slušně a naopak nemusím každý rok brečet, že se mně nelíbí změny v designu launcheru.
Ale debata o tom, jestli se vám Nova líbí nebo ne, není úplně na programu tohoto fóra, já jen vím, že to lidi používají a upozornil jsem na slevu, to je všechno.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB

MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Je to roztomilé UI, a vzpomínka. Ale zase nevím jak to je se spotřebou baterie a taky kolikrát jsou schované nastavení pak úplně jinde.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Máte problém s chápáním psaného textu? Tohle je informace "na Novu je sleva". Jestli máte potřebu řešit, že je na vás Nova moc složitá, řešte to prosím jinde.