12-12-2023 04:54 PM - upraveno 12-12-2023 05:00 PM
Ahoj Community,
víte o možnosti, že na vybraných prodejnách Samsungu si můžete zdarma vypůjčit Galaxy Flip5 nebo Galaxy Fold5 až na 5 dní zdarma?
Osobně za hlavní výhodu považuji to, že vše je naprosto jednoduché, nemusíte kvůli tomu vyplňovat sáhodlouhé formuláře, někde se registrovat, upisovat se k objednávkám apod.
U Samsungu jednoduše přijdete na vybranou pobočku, vyberete si telefon, doma si v klidu vyzkoušíte telefon na 3 nebo na 5 dní a poté telefon vrátíte zpět na prodejnu. A pokud Vám vybraný telefon bude vyhovovat, můžete si ho rovnou zakoupit. Pokud ne, budete mít alespoň zkušenost s ohebným zařízením od Samsungu a uděláte si na něj vlastní názor.
To je totiž to nejdůležitější. Což Vám mohu osobně potvrdit, protože od té doby, co jsem si vyzkoušel Fold1, tak na ohebné telefony od Samsungu nedám dopustit a prakticky poslední 4 roky mám již jen tyto ohebné telefony.
Mé dlouhodobé zkušenosti si můžete přečíst například v těchto článcích: Samsung Galaxy Fold – nejlepší telefon, který jsem kdy měl, Jak vypadá Samsung Galaxy Fold po roce používání a jaké jsou mé zkušenosti?, Dlouhodobé zkušenosti s Galaxy Z Fold ohebnými telefony nebo Galaxy Z Fold4 – vypadá takto dokonalý telefon? Pro mě ano.
Varianty zapůjčení jsou 2 a to konkrétně:
Tak co na to říkáte?
Využijete tuto nabídku Samsungu a vyzkoušíte si ohebný Flip5 nebo Fold5?
Napište mi do komentářů😉.
Hezký den
AndroidGuru