Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Řešení problémů s aplikacemi od Meta (Facebook, Messenger)

(Téma vytvořeno: 08-11-2023 10:16 AM)
637 Zobrazení
Libb
MegaStar
Možnosti

V poslední řadě se dost často setkávám se stížností na stabilitu aplikace Messenger po aktualizaci na OneUI6 a na nefunkčnost tlačítka či gesta zpět v aplikaci Facebook. I když tyto nepříjemnosti nastaly v době, kdy proběhla první vlna aktualizace na OneUI6, nemají s ní přímou spojitost. Jedná se o problém v aplikacích Messenger a Facebook.

Nejprve v obchodě Play zkontrolujte, jestli není k dispozici aktualizace. Pokud ano, instalujte a ověřte, jestli se chyba neopravila.

Pokud aktualizace není k dispozici, případně nepomohla, můžete se také připojit k testování beta verzí. Tím dostanete vyšší verzi, kde už může být problém opravený, což byl můj případ - chyba s nefunkčním gestem zpět v beta verzi zmizela. Po připojení se k testování několik minut počkejte. Než se nabídne aktualizace, několik minut to zabere.

Screenshot_20231108_075420_Google Play Store.jpg Screenshot_20231108_075430_Google Play Store.png

Screenshot_20231108_075442_Google Play Store.png Screenshot_20231108_075352_Google Play Store.jpg

Po čase, až se stabilní verze stane opět skutečně stabilní, můžete z bety vystoupit. To, že zrovna dnes nějaký problém řeší, neznamená, že v budoucnu naopak nějaký nepřinese. Beta verze obecně nejsou nejvhodnější pro běžné použití.

Nezbývá, než doufat, že budou všechny problémy co nejdříve opraveny přímo výrobcem aplikací a výše uvedené postupy nebudou třeba.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

4 Odpovědi
Pavel19
Voyager
Možnosti
Messenger na Androidu je trash již dlouhá léta. Zajímalo by mě, zda to trápí i verzi pro iOS.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
Nemám po ruce nikoho, kdo má iPhone a používá Messenger. Jako různé problémy na androidu má, ale takovou nestabilitu, jaká je hlášená poslední dobou, tu často nemíváme. No a tlačítko Zpět se na jabku rozbít nemůže, nemají tlačítko zpět 😁

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB

0 Like
owljacob
Troubleshooter
Možnosti
Je smutné, že vývojáři měli tolik času na adaptaci, ale stejně to nedali. 😁
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
Je smutné, že výrobce systému neustále hází vývojářům klacky pod nohy. Mám aplikaci pro Android, na kterou jsem dva roky nesáhl a kvůli průběžným změnám v Android studiu najednou vůbec nesla přeložit. Mám 20 let staré aplikace pro Windows, které bez problémů fungují.
Chyba gesta zpět jde určitě za Metou, ale proč začal přesně padat Messenger, těžko říct.

0 Like