Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Smartthings

(Téma vytvořeno: 10-01-2025 01:57 PM)
176 Zobrazení

Tento problém mám také

Jacobovicz
Journeyman
Možnosti
Zdravím komunitu, měl bych takový dotaz zda li jde propojit lidl home se smartthings. Hledal jsem všude možně ale nic jsem nenašel. Mám z lidlu hub + žárovky ale smartthings je nemůže najít nebo možná ani nechce 😀👍 díky za případné odpovědi 
0 Like
11 Odpovědi
davixos
Pioneer
Možnosti
No pokavad je tam nemuzes najit, tak bohuzel je pouzit nemuzes, mam chytre svetlo doma a jde to ovladat pres aplikaci jejich, ale pres smartthings to bohuzel nejde.
0 Like
Jacobovicz
Journeyman
Možnosti
To jsem slyšet moc nechtěl 😳 ta jejich appka stojí za prd no .. nevadí tak se to asi vrátí.. ještě se zeptám může tu lidl domacnost ovládat více lidí?
0 Like
davixos
Pioneer
Možnosti
Zkuz kouknout na internetu , nektere produkty tam nejdou
Rew_
Explorer
Možnosti
mozna by slo ty zarovky (pokud jsou zigbee) propojit pres nějaký matter bridge (napriklad ikea dirigera) a mozna by se to ukazalo i ve smartthings?
Řešení
OXO37
Hotshot
Možnosti
Velice zjednodušeně. SmartThigs podporuje zařízení pouze podporovaných výrobců. Lidl Home funguje na standardu Zigbee v cloudu Tuya. Jsou to dvě různé platformy, ale podobně fungující. Pro propojení je nutné dokoupit bránu (hub), která je podporována ve SmartThings a zároveň podporuje protokol ZigBee. Třeba https://smarterhome.sk/cs/samsung-smartthings/ridici-jednotka-aeotec-smart-home-hub-works-as-a-smart... . Ale ani tak není zaručena funkčnost ZigBee zařízení. Musí se zkoušet. Většinou nefungují značkové ZigBee (Sonoff, Aeotec ...) s levnými ZigBee Tuya. Žárovky a chytré zásuvky které fungují pod Tuya bez ZigBee brany (wifi) ve SmartThings fungovat nebudou.
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Dobrý den @Jacobovicz,

doporučuji do budoucna kupovat zařízení a příslušenství, které podporuje standard Matter. Zde potom můžete mít příslušenství různých značek, ale pokud všechny podporují standart Matter, bude Vám to fungovat. 

Zároveň všichni velcí výrobci, včetně Samsungu již počítají s podporou Matter. 

Hezký den.

0 Like
OXO37
Hotshot
Možnosti
Ještě jsem objevil, že Lidl Home jde integrovat do Google Home, ale to je tak všechno. Pokud v Google Home použijete výchozí jazyk češtinu, tak nejdou vytvářet automatizace.1736947223665.jpg
0 Like
M1GGaD1GG
Pathfinder
Možnosti
Ne neukázalo.. a jestli chceš mít, jako já ambilight na samsungu, tak jo samsung umí ambilight hue za měsíční poplateček.. 😂
Jinak mám už těch kramů doma hafo a tak jsem to unifikoval všechno v Home assistant najdi si více info, umí to všechno a ještě mnohem více..1740153499081.jpg
0 Like
M1GGaD1GG
Pathfinder
Možnosti
Home je na .. universální je Home Assistant
0 Like