Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Samsung Routines synchornizace

(Téma vytvořeno: 05-04-2024 08:46 AM)
207 Zobrazení
Harold-ENG
Voyager
Možnosti
Zdravím,
při přechodu z A telefonu na S se mi ani při několika pokusech nepřenesly rutiny. Nakonec jsem si je znovu napsal.
Nyni používám oba telefony se stejným účtem. Lze docílit, aby se rutiny zrcadlily nebo lze rutiny sdílet? 

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Moshe
Helping Hand
Možnosti
Nemám odzkoušen import do druhého Samsungu, páč mám zatím jen jeden 😃, ale v Good Lock lze doinstalovat funkci v nabídce "Routine+" a tam v nabídce najdeš i Export routines 💡
Good lock si stáhni ze Samsung store 💡

[S20 FE 5G]1712301400067.jpg1712301400105.jpg

Zobrazit řešení v původním příspěvku

3 Odpovědi
Řešení
Moshe
Helping Hand
Možnosti
Nemám odzkoušen import do druhého Samsungu, páč mám zatím jen jeden 😃, ale v Good Lock lze doinstalovat funkci v nabídce "Routine+" a tam v nabídce najdeš i Export routines 💡
Good lock si stáhni ze Samsung store 💡

[S20 FE 5G]1712301400067.jpg1712301400105.jpg
Harold-ENG
Voyager
Možnosti
Routines+ používám, ale toto jsem přehlédl. Děkuji moc!
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Dobrý den, také používám 2 telefony, kdy jeden z nich je 100% záloha toho druhého.

Tzn. že v případě přechodu na jiný model, mohu ten stávající dát okamžitě na výkup (dočasně mám tedy ten záložní).

Prakticky tedy nový telefon nastavuju dle zálohy toho záložního z cloudu. A nikdy jsem problém s přenesením rutin neměl. Mám pocit, že jsou zálohovány na cloud pod položkou "Nastavení".

Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
0 Like