Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Samsung sušička DV90T6240LH/S7 Séria DV6000T

(Téma vytvořeno: 07-11-2024 11:43 PM)
231 Zobrazení
77Natalia77
Journeyman
Možnosti

Dobry den

prosim vas potrebujem radu, dnes nam priviezli novu susicku- 9 kg sušička DV90T6240LH/S7 Séria DV6000T smartthings

a nejde mi sparovat sa s mojim iphone v aplikacii smartthings, dam pridat zariadenie, susicku oskenujem a dalej sa dostanem do kroku kde mam zapnut wifi na susicke a malo by mi ju najst v aplikacii ale policko ,,dalej,, mam stale sede a neda sa stlacit a ja sa nemozem posunut dalej….skusala som ju pripojit na samsung telefon a tam ma bez problemov po zapnuti wifi na susicke automaticky v smart aplikacii posunulo na dalsi krok a uspesne som ju dokoncila sparovanie… avsak ja ju potrebujem sparovat na ten iphone a tam mi to akosi nejde. Viete mi poradit nejaku fintu? Dakujem 

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Honzajz
Voyager
Možnosti
Tak se přihlaste pod svým účtem v aplikaci v samsungu. Uložte si sušičku. A potom bude všude kde jste pod svým účtem

Zobrazit řešení v původním příspěvku

8 Odpovědi
TommyCZ
Troubleshooter
Možnosti
Asi bych si koupil telefon od Samsungu 😂 ne to byl vtip 😂

Jestli nebude problém že máte vážně jiný telefon a jestli to vůbec půjde. Doma jsme měli taky problém připojit Sušičku na telefon jiné značky.
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Skúste podľa tohto videa:

https://www.youtube.com/watch?v=ZYFfZUfHS8U

0 Like
77Natalia77
Journeyman
Možnosti

Dakujem bohuzial to nefunguje, presne tak to robim ale nechce ma pustit na dalsi krok

0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Skúste znova odinštalovať a nainštalovať SmartThings.

Samsung účet ste založili (máte)?
0 Like
77Natalia77
Journeyman
Možnosti

Ano uz som skusala aj odinstalovat aplikaciu a na novo vyskusat…. Ano mame ucet spraveny, sme prihlaseny v aplikacii 😕😕😕

0 Like
Řešení
Honzajz
Voyager
Možnosti
Tak se přihlaste pod svým účtem v aplikaci v samsungu. Uložte si sušičku. A potom bude všude kde jste pod svým účtem
77Natalia77
Journeyman
Možnosti

No tak ja Vam musim velmi pekne podakovat, toto co ste mi poradili som vyskusala a funguje to! Dakujem pekne, vy ste frajer👍🏻👍🏻😉😉

0 Like
Jirka77
Big Cheese
Možnosti
Má Apple dál se nemá cenu ani bavit.
Samsung Galaxy S24U+
Galaxy Watch 7
Galaxy Buds2pro
0 Like