o 03-01-2022 02:21 PM
Dobrý den,
nezkoušeli jste někdo propojit některou Samsung televizi s některým ze zvonků Amazon Ring Doorbell? Na youtube na mě vyskočilo video, kde by to mělo přes SmartThings jít - https://www.youtube.com/watch?v=K7y7TwNDAFA&ab_channel=SamsungUK. Na podpoře mi ale řekli, že v česku to nepůjde, tak jsem chtěl vědět, jestli to někdo nezkoušel i tak (SmartThings to v aplikaci nabízí).
Televizi mám The Frame 2020, tam by být problém neměl, zajímalo by mě, jestli to opravdu v ČR nejde obecně nebo záleží na verzi zvonku.
Díky
o 04-01-2022 08:28 AM
Zdravím @filipjandora,
zajímavé řešení👍, osobní zkušenost přímo s těmito produkty ale nemám. Každopádně pokud jste kontaktoval přímo Samsung zákaznickou linku a tam Vám řekli, že u nás v ČR je toto nedostupné, tak bych jim určitě věřil. Vím, že určité funkce jsou dostupné pouze v zahraničí i když máte stejný model. Může to být navázané např. na nějakou službu, která zde není dostupná apod.
o 05-01-2022 07:59 AM
Díky za zprávu @AndroidGuru. Šlo mi o to, že mám televizi ručně přepnutou na americkou verzi, abych mohl používat aplikace jako "Amazon Alexa" apod., které na našem trhu nejsou dostupné, tak jsem chtěl zjistit, jestli to někdo nezkoušel.
o 05-01-2022 08:08 AM
Rozumím a díky za upřesnění👍.