Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

The Frame si vynucuje zdoj v HW-Q930 soundbare

(Téma vytvořeno: 21-03-2025 07:14 AM)
41 Zobrazení
RatJak
Apprentice
Možnosti
Mam TV the Frame model 2023 o velkosti 50 palcov. K nemu mam cez HDMI pripojeny soundbar HW-Q930. Ak pozeram film alebo nieco z TV vseto funguje dobre (az na obcasne vypadky). Problem ale je ak chcem pouzit soundbar mimo TV. Ak chcem prehrat zvuk cez Bluetooth alebo wifi cez Tidal connect tak soundbar sa po par minutach prepne na zdroj zvuku z TV. Po odpojeni HDMI sa to nedeje. Vidim to ako SW problem. Suvisi s tym aj problem ked vypnem soundbar nezavisle od TV napr cez ovladac soundbaru tak po par minutach sa znova zapne. Pisal aj volal som niekolko krat na podporu ale jedine co mi povedali, ze oni mi s tym nevedia pomoct. Riesim ten problem uz viac ako rok a nic. Na zaklade tejto skusenosti neodporucam kupovat TV a ani soundbar od Samsungu. Kombinacia LG + Sonof funguje ovela lepsie a bolo to dokonca lacnejsie.
6 Odpovědi
RiseUpUp
Pioneer
Možnosti

Iný HDMI kábel by nepomohol? Neskúšal si? Aktualizovať obe zariadenia napríklad?

0 Like
TvojaMama
Voyager
Možnosti
Ahoj nemám síce smart tv ani soundbar ale mam smart monitor. Skús pozrieť smart nastavenia ohladom automatickeho prepinania zdroja signálu. Ma to viac nastavení.. vsetko by som to vypol. Síce zrejme bude potrebne prepinat vstupny signal cez dialoove ovladanie ale mohoo by to pomoct. Mne to robilo problem pri prepinani signalu z hdmi/dp pc/mobilu/tabletu/wireless..
0 Like
RatJak
Apprentice
Možnosti
Skusal som aj kabel aj aktualizacie ale nepomohlo.
0 Like
RatJak
Apprentice
Možnosti
Ano mam tam nastavenia zdroja signalu, no chcem zachovat automaticke zapnutie soudbaru pri zapnuti TV a to je funkcne iba pri automatickom prepinani zdroja. Ja vidim skôr problem v tom, ze TV posiela signal na prepnutie zdroja aj ked je vypnuta.
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Osobne mám TV aj soundbar od Samsungu a veru, takýto problém nepozorujem.

SB je k TV pripojený cez eARC?

Skúšal ste SB k TV pripojiť cez BT namiesto cez HDMI?

0 Like
piters50
Voyager
Možnosti
Mám několik tv samsung, frame , sherif a sounbary .Q řady někdy dělají paseku a nastavené připojení se změní, nesepnou se při pusteni TV atd.
Nejrychlejší řešení pro mne zatím bylo podržet vypínání na televizi a udělat takový reset. Pak se Hami, wifi, nebo Bluetooth připojení chytlo samo.
Mám toho na baráku více, tak se to někdy bije, q symphony o patro výš atd.
Prostě jsem si zvykl že když to nastavím tak to neni na věky))
0 Like