Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Spárování Bluetooth

(Téma vytvořeno: 16-04-2023 07:56 PM)
188 Zobrazení
Zuzz
First Poster
Možnosti
Mám novou mikrověž s Bluetooth. Se starým horším telefonem se mi spárovala bez problémů, ale můj druhý lepší telefon nevidí. Čím to může být? Bluetooth mám zapnuté teď u věže a lepšího telefonu, u horšího jsem vypnul. A ještě mám dotaz, zda kvalitu přehrávání ve věži ovlivňuje kvalita zvuku v telefonu. Oba telefony Samsung. 

0 Like
2 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, bylo by dobré uvést přesné typy telefonů a i té věže. Nová jakože opravdu z obchodu nějaký aktuální model nebo nová pro vás, ale model starší?

Napadají mě následující možnosti:

• neumí třeba jen jeden spárovaný přístroj? Zkuste první spárovaný telefon odebrat a párovat znovu
  • není problém v podporované verzi bluetooth? Mělo by to sice být zpětně kompatibilní, ale stát se může cokoliv
  • nepřenesla se do novějšího telefonu informace o spárování přes zálohování účtu Samsung? Nesvítí to tam jakože z předchozího nebo jiného zařízení? Pak to někdy zlobí - odebrat a začít znovu

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
DennyVonPrague
Helping Hand
Možnosti
Kvalitu zvuku to ovlivňuje určitě, pohrej si s EQ..
Ale upřímně, můj šestiletý Honor má větší možnosti nastavení zvuku a zní prostě líp,tak ho doteď používám jako takový přehrávač na YT Music
0 Like