Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Editor videa

(Téma vytvořeno: 21-04-2023 05:36 PM)
301 Zobrazení
kuntik
Apprentice
Možnosti
Prosím o informaci. Když v editoru videa ostrihnu video z důvodu uvolnění místa, tak jak dosáhnout toho, abych to místo reálné fakt získal. Místo se nejspíše stejně blokuje z důvodu, že je tam možnost vrátit zpět původní délku videa. Dik za rady
10 Odpovědi
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Dobrý den,

když to video zkrátíte (ostříhnete), tak tu novou, kratší verzi, musíte nově uložit a tu starou (celkovou) verzi smazat. Jinak tam máte stále v paměti plnou velikost souboru tak jak píšete, právě z důvodu možného vrácení zpět.

0 Like
kuntik
Apprentice
Možnosti
Upravované video jsem už smazal, ale stejně mi to někde blokuje x GB
0 Like
kuntik
Apprentice
Možnosti
To původní už taky nikde nemám, protože jsme neměl místo na obnovení z toho sestrihaneho. Takže současný stav je takový, že nemám původní ani sestříhání video a někde mi to blokuje cca 10GB
0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Nemáte to v koši?

0 Like
kuntik
Apprentice
Možnosti
Nene, koš mám vypnuty
0 Like
Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
Hezké odpoledne,

zkuste se podívat do:

-> Nastavení
-> Péče o zařízení
-> Uložiště

a tady buď:
-> Videa nebo -> Koš
Popřípadě:
-> Velké soubory
0 Like
kuntik
Apprentice
Možnosti
Tam právě koukám. Video mělo 10GB, volne místo v úložišti mám 7GB a to jsem už promazal x věci, abych to orizle video dostal do původní délky. Víc místa jsem nebyl ochotný vymazat, tak jsem smazal i to ostříhane video. Video v telefonu nikde není, koš prázdný i vypnuty a místo nikde.
0 Like
Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
Jaký máte prosím mobil? A máte vloženou SD kartu?
0 Like
Harold-ENG
Voyager
Možnosti
Stáhněte si aplikaci Media File Guardian, je součástí této Samsung aplikace: https://apps.samsung.com/appquery/appDetail.as?appId=com.android.samsung.utilityapp

Tam lze mazat zálohy fotek a videí, pak už nebude možné vrátit úpravu zpět.Screenshot_20230421_185941_Media File Guardian_1000093356_1682096382.jpg
0 Like