Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Probleme conectare căști wireless

(Subiect creat la: 31-05-2025 06:25 PM)
218 Vizualizări
SorinDaniel
Helping Hand
Opțiuni
Salutare, 

Știe cineva sau poate cineva s-a lovit de această problemă. Am 2 perechi de căști wireless una Samsung cealaltă alt brand. La ambele din senin când le conectez la telefon (Samsung Galaxy A56) se aude doar casca stângă, dreapta nu funcționează orice aș face. Le-am dat resetare, le-am deconectat și reconectat și nimic, aceeași problemă. Am resetat telefonul (nu din fabrică, l-am stins și reaprins și din nou, nimic). 
Am încercat să le conectez la un alt telefon (un alt brand) și surpriză, ambele căști, atât cele Samsung cât și celelalte funcționează perfect. 
Un sfat ceva, ce aș putea face? 
16 Răspunsuri
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
Caută o opțiune legată de balansul audio (stânga/dreapta). Asigură-te că este centrată și nu este setată complet spre stânga.
Verifică și setările de accesibilitate. Uneori, opțiunea Mono audio (redare sunet pe un singur canal) Îmbunătățiri ale auzului și dezactivează Mono audio, dacă este activată.
SorinDaniel
Helping Hand
Opțiuni
Mulțumesc! O să încerc și revin cu un feedback
0 Aprecieri
SorinDaniel
Helping Hand
Opțiuni
Am intrat la accesibilitate, sunt centrate ok, iar setările din aplicațiile căștilor le-am dat să-mi defecteze căștile și la ambele se aude stânga, dreapta nimic. Efectiv nu înțeleg cum așa dintr-o dată se întâmplă asta și de ce la un alt telefon (alt brand), merg ambele perechi de căști perfect.
Și sincer, fără muzică eu sunt "distrus" 🤦🏻🤦🏻
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
Mai ai doar varianta resetarea sectarilor de rețea, cred că resetează și ceva la bluetooth, și eventual cache-ul.
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
Ai instalat sound asistent? De la GoodLook?
SorinDaniel
Helping Hand
Opțiuni
Nu folosesc goodlook, dar o să încerc. Am dat resetare la WiFi și Bluetooth și același rezultat. 🤦🏻
Într-un final cred că o să resetez telefonul cu totul și o să văd după ce rezultat obțin.
0 Aprecieri
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
Ideea este sa dezinstalezi ultimele aplicații ce folosesc "audio" pe care le-ai instalat, gen Spotify, etc. Sincronizează telefonul la mașină și vezi daca se aude la fel, doar pe un canal
SorinDaniel
Helping Hand
Opțiuni
Am dat resetare generală la telefon și acum merg
0 Aprecieri
Mr_Claude
Maestro
Opțiuni
Salutare! Ai făcut niște teste pe aici?1748712376725.jpg
SorinDaniel
Helping Hand
Opțiuni
Salut, da am făcut și nimic. I-am dat resetare generală la telefon și și acum merg
Mr_Claude
Maestro
Opțiuni
deci ai rezolvat?
SorinDaniel
Helping Hand
Opțiuni
Da, am rezolvat 😊
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
Dar de când ai observat că nu mai merge, sau era la prima utilizare?
SorinDaniel
Helping Hand
Opțiuni
Le folosesc de când am achiziționat și telefonul Samsung A56 și azi am venit de la sală ,am făcut un duș, m-am schimbat și am vrut sa plec când ce să vezi, surpriză, nu mai mergeau, dar și-au revenit acum când am dat resetare generală la telefon.
gioni666
Hotshot
Opțiuni
La căștile samsung folosește wearable. 1748762011742.jpg1748762011767.jpg1748762011794.jpg
0 Aprecieri
SorinDaniel
Helping Hand
Opțiuni
Folosesc , mulțumesc pt sfat 😊
0 Aprecieri