Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Připojení DVD rekordéru k TV Samsung typu Q nebo UE

(Téma vytvořeno: 26-01-2019 01:14 PM)
9419 Zobrazení
Jean18
First Poster
Možnosti

Mám videorekordér LQ s výstupy scat, cinch, s-video,  optical digital a RT OUT. Chtěl bych jej připojit k jedné s TV Samsung typu QE55Q8CN nebo k UE37D6510 WSXXM,která má před sebou STB pro DBVT2 nového vysílání. U TV jsou vstupy  HDMI a USB a u STB je i scat.  Pokusil jsem se připojit kabelem  cinch na HDMI u TV QE...  Ale nefunguje to. M"že mi někdo poradit jak na to, děkuji.

0 Like
Přejít na řešení
13 Odpovědi
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Na UE37D6510 nebude problém DVD zapojit, má totiž běžné analogové vstupy. Jen je potřeba mít k televizoru potřebné redukce, které  byly v balení u nového přístroje a přirozeně patřičné propojovací kabely, tzn. buď  SCART - SCART, nebo JACK - JACK. redukce pro analogové vstupyredukce pro analogové vstupyzapojení redukcí  do TVzapojení redukcí do TV

Jean18
First Poster
Možnosti

Děkuji moc. Zatím mi to stačí až mi vyjde čas pokusím se o to.Musím udělat nějaké změny v nábytku pro uložení DVD. Pokud budu potřebovat, tak se ještě ozvu, ale snad to zvládnu. Ještě jednou děkuji za ochotu a trpělivost.

0 Like
Jean18
First Poster
Možnosti

Chci se ještě zeptat zda postačí pouze ten 3 proudový komponentní video bez 2 prodového audio. Nebo musí být i ten 2 proudový a dále zda i dvouprodový musí být komponentní viz obrázek. Děkuji

0 Like
Řešení
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Postačí kabel 3x jack-jack žlutá je video a bílá s červenou jsou audio kanály. Tohle propojení je kompozitní, kvalitu přenosu bych neřešil. V dnešní digitální době je tohle analogové propojení přežitek, nicméně svůj účel splní.

0 Like