la 26-10-2020 11:27 AM
Bună ziua! Recent am cumpărat un Soundbar Samsung HW-T430. Conectat la TV prin cablu optic, totul se aude excelent, mai puțin subwooferul wireless la volum mic. Mai exact, se aud niște sunete ciudate in el, niște interferente. Am tot citit pe net și se specifica sa se tina departe de surse care pot interfera cu el, cum sunt routere le wifi, cuptoarele cu microunde.. L-am tot mutat prin toată casa și degeaba, tot la fel se aude. Am încercat și prin Bluetooth și la fel. I-am dat retur crezând ca e venit cu defect. Ulterior am comandat un alt model, HW-T450. Și acesta la fel face. Mi-e greu sa cred ca am nimerit 2 produse venite cu defecte de fabrica. Ceva sugestii? Am epuizat deja toate variantele și nici retur nu vreau să-i dau, ca se aude excelent, dar noaptea pe liniște e deranjant acel gâjâit... Mulțumesc!
26-10-2020 12:30 PM - editat 26-10-2020 12:31 PM
Salutare @lazar_marian88 !
Mă bucur că sunetul Soundbar-ului tău este excelent, sper să rămână așa mult timp de acum înainte.
Am citit cu mare interes problema ridicată de tine și i-am rugat pe colegii specializați din Samsung să ne ajute cu niște idei.
În primul rând, am înțeles că este foarte important să fii la zi cu update-urile.
Pe de altă parte, este foarte important ca router-ul să nu fie exact lângă unitatea de Soundbar sau lângă subwoofer. Nu muta subwooferul, pentru că o faci degeaba dacă routerul rămâne lângă Soundbar sau lângă TV.
Este bine ca routerul să se afle la o distanță de câțiva metri, poate chiar în altă cameră.
Recapitulăm:
1. Update-uri la zi
2. Router-ul la distanță de celelalte dispozitive.
Dă-mi un semn de viață dacă reușești să rezolvi problema (sau nu).
la 26-10-2020 10:27 PM
Cu update-urile sunt la zi, am încercat și cu routerul scos din priza și tot nici o schimbare. Tind sa cred ca ceva în bloc bruiază semnalul. O sa mai încerc sa testez sistemul într-o alta locație, departe de blocul unde stau.
15-01-2024 09:59 PM - editat 15-01-2024 10:07 PM
la 17-02-2023 05:44 PM
la 17-02-2023 05:54 PM
Salutare @1970Gabriel !
Asigură-te că soundbar-ul tău este cu update-urile la zi, mai precis la versiunea 1026, din octombrie 2022.
Uite aici link pentru manual și ghid de update - https://www.samsung.com/ro/support/model/HW-B450/EN/#downloads.
Succes!
la 22-02-2023 01:27 AM
15-11-2020 10:37 AM - editat 15-11-2020 10:37 AM
***** multe cautari pe net, am mai gasit cazuri asemanatoare, dar nici o rezolvare. N-am mai avut rabdarea necesara pentru a testa sistemul intr-o alta locatie, asa ca i-am dat retur. O speranta mi-a dat-o un alt cumparator care spunea ca ***** un ultim update de soft, problema s-ar fi rezolvat, asa ca am dat comanda de un alt model, HW-Q60T. Aceeasi problema si la acesta. Acum sper ca rezolvarea sa vina printr-un update de soft.
PS: Am mai discutat cu cei de la Samsung, pe chat, dar mi-au spus ca nu au mai avut reclamatii legate de problema asta, desi pe eMag, acolo unde am vazut postarile de la alti cumparatori, cei de la Samsung au raspuns, fara sa vina cu vreo alta solutie in afara de intrumarea de a se contacta serviciul de clienti...
la 21-03-2023 10:56 PM
la 15-05-2024 05:33 PM
Buna ziua! Am rezolvat eu problema asta
Am intrat in aplicatia samsung multiroom,intrati pe menu,dupa care cele 3 bulinute in dreptul la soundbar care este conectat,apasati pe egalizer si aveti undeva jos sa activati mod de noapte dupa care il dezactivati si nu se mai aude acele sunete ciudate...sper ca va este si voua de folos cum si mie imi este