Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Interferente subwoofer Soundbar Samsung HW-T430

(Subiect creat la: 26-10-2020 11:27 AM)
1950 Vizualizări
lazar_marian88
First Poster
Opțiuni

Bună ziua! Recent am cumpărat un Soundbar Samsung HW-T430. Conectat la TV prin cablu optic, totul se aude excelent, mai puțin subwooferul wireless la volum mic. Mai exact, se aud niște sunete ciudate in el, niște interferente. Am tot citit pe net și se specifica sa se tina departe de surse care pot interfera cu el, cum sunt routere le wifi, cuptoarele cu microunde.. L-am tot mutat prin toată casa și degeaba, tot la fel se aude. Am încercat și prin Bluetooth și la fel. I-am dat retur crezând ca e venit cu defect. Ulterior am comandat un alt model,  HW-T450. Și acesta la fel face. Mi-e greu sa cred ca am nimerit 2 produse venite cu defecte de fabrica. Ceva sugestii? Am epuizat deja toate variantele și nici retur nu vreau să-i dau, ca se aude excelent, dar noaptea pe liniște e deranjant acel gâjâit... Mulțumesc! 

0 Aprecieri
9 Răspunsuri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salutare @lazar_marian88 !

Mă bucur că sunetul Soundbar-ului tău este excelent, sper să rămână așa mult timp de acum înainte.

Am citit cu mare interes problema ridicată de tine și i-am rugat pe colegii specializați din Samsung să ne ajute cu niște idei.

În primul rând, am înțeles că este foarte important să fii la zi cu update-urile. 

Pe de altă parte, este foarte important ca router-ul să nu fie exact lângă unitatea de Soundbar sau lângă subwoofer. Nu muta subwooferul, pentru că o faci degeaba dacă routerul rămâne lângă Soundbar sau lângă TV.

Este bine ca routerul să se afle la o distanță de câțiva metri, poate chiar în altă cameră.

Recapitulăm:

1. Update-uri la zi

2. Router-ul la distanță de celelalte dispozitive.

Dă-mi un semn de viață dacă reușești să rezolvi problema (sau nu).

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
lazar_marian88
First Poster
Opțiuni

Cu update-urile sunt la zi, am încercat și cu routerul scos din priza și tot nici o schimbare. Tind sa cred ca ceva în bloc bruiază semnalul. O sa mai încerc sa testez sistemul într-o alta locație, departe de blocul unde stau. 

0 Aprecieri
Tudorel96
First Poster
Opțiuni
Am avut si eu aceiasi problema pana nu am desfăcut subufer ul nu iam dat de capat nui de la update-uri sau interferente,prima data cand mia venit boxa mergea totul bine dupa o luna au aparut probleme cu basul gajaia,am desfacut boxa si am observat ca se desprinde membrana are un con in mijloc acolo si se desprinde numai trage membrana de jos tind sa cred ca de la folosirea pe telefon bluethot cred ca le forteaza eu am rezolvat cu picatura am indepartat un pic in sus conul din mijloc cat sa pot pune picatura am pus de jur in prejurul lui vad ca inca merge pana cand nu stiu dar deocamdată merge daca se strica de tot cumpar alta boxa si o schimb macar stiu de la ce este sper sa va fie de ajutor comentarul si pentru baiatul care zicea ca asa a venit de noua inseamna ca era stricata de noua...sper sa nu ii supar pe cei de la samsung da asa am patit eu
0 Aprecieri
1970Gabriel
First Poster
Opțiuni
Am aceeași problemă la un b450
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salutare @1970Gabriel !

Asigură-te că soundbar-ul tău este cu update-urile la zi, mai precis la versiunea 1026, din octombrie 2022.

Uite aici link pentru manual și ghid de update - https://www.samsung.com/ro/support/model/HW-B450/EN/#downloads

Succes!

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
DanielG93
First Poster
Opțiuni
Salut Grabriel, am întâmpinat aceeași problema la B450 luat de pe emag azi. Am făcut retur crezând ca e defect dar același sunet a fost și la al doilea produs. Încearcă sa descarci firmware ul nou conform tutorialului și la sfârșit asigura te ca urmezi pasul de mai jos. Abia după pasul de mai jos problema mea s a rezolvat. Mult succes

※ We recommend initialize the unit after update firmware is completed.
. Turn on the unit and then press and hold "VOL +" & "VOL -" button
on the top panel for 5 seconds. The unit will appear "INIT“ on the display
0 Aprecieri
lazar_marian88
First Poster
Opțiuni

***** multe cautari pe net, am mai gasit cazuri asemanatoare, dar nici o rezolvare. N-am mai avut rabdarea necesara pentru a testa sistemul intr-o alta locatie, asa ca i-am dat retur. O speranta mi-a dat-o un alt cumparator care spunea ca ***** un ultim update de soft, problema s-ar fi rezolvat, asa ca am dat comanda de un alt model, HW-Q60T. Aceeasi problema si la acesta. Acum sper ca rezolvarea sa vina printr-un update de soft. 

PS: Am mai discutat cu cei de la Samsung, pe chat, dar mi-au spus ca nu au mai avut reclamatii legate de problema asta, desi pe eMag, acolo unde am vazut postarile de la alti cumparatori, cei de la Samsung au raspuns, fara sa vina cu vreo alta solutie in afara de intrumarea de a se contacta serviciul de clienti...

0 Aprecieri
Jaleadan
First Poster
Opțiuni
Bună ziua. Am văzut ca nu răspunde nimeni la aceste probleme. H450 scoate un zgomot infernal subwooferul, ca niște interferente. Plus de asta, se aude constant un pacanit insuportabil și deranjant. Nici update ul de firmware nu funcționează. Rog sa viu contactat. Nu are nici o luna achiziția.
0 Aprecieri
Members_9GRDtOG
First Poster
Opțiuni

Buna ziua! Am rezolvat eu problema asta

Am intrat in aplicatia samsung multiroom,intrati pe menu,dupa care cele 3 bulinute in dreptul la soundbar care este conectat,apasati pe egalizer si aveti undeva jos sa activati mod de noapte dupa care il dezactivati si nu se mai aude acele sunete ciudate...sper ca va este si voua de folos cum si mie imi este

0 Aprecieri