Aizvērt

Ko vēlies atrast?

atcelt
Rāda rezultātus vaicājumam 
Tā vietā meklēt 
Vai jūs gribējāt rakstīt šādi? 

Sākotnējā tēma:

Samsung Soundbar Q990B

(Tēma izveidota: 04-10-2023 11:34 AM)
163 Skatījumi
Krisha112
Samsung Members Star ★
Opcijas

Hey, hey! :smiling-face:

Principā jau no pirmajām dienām šajā kopienā, esmu visu laiku domājis par Samsung Sounbar ierīcēm. Ilgu laiku gribējās notestēt šo produktu, lai saprastu vai no viņa ir jēga un vai man tādu vajag? Tad nu vienu dienu parādījās info par to, ka būs iespēja izmēģināt kādu no Soundbariem, mazliet bija vēl jāuzgaida un drīz jau Soundbars izvēlēts un bija pie manis uz tiešām kārtīgu testu :face-with-tears-of-joy: :winking-face:

Samsung Soundbar Q990BSamsung Soundbar Q990B

Tātad, uz testu dabūju Samsung Soundbar Q990B. Ierīce un iepakojums tiešām fantastiski. Iepakots viss bija smuki un kārtīgi, visam bija tieši sava vieta, glūži kā likt Lego :face-with-tears-of-joy: Instrukcija sastādīšana nebija nepieciešama, visi elektrības kabeļi bija vienādi, kas vispār neradīja nekādas problēmas. Tātad, šim Soundbaram nāk skaņas josla, divi papildus skaļruņi, sabuferis un pults. Pati skaņas josla nav augsta, mums viņa stāvējā priekšā TV un galīgi netraucēja. Kad viss savienots un ieslēgts, tad visas ierīces pašas atrod viena otru un savienojas automātiski. Gadījumos ja tas tā nenotiek, tad ir iespēja sinhronizēt viņas, bet man ar to nebija problēmu :winking-face: Pašu galveno skaņas joslu pie TV savienoju ar HDMI ARC kabeli, kas arī nāca jau komplektā. Ir iespēja savienot arī bezvadu variantā, bet man kaut kā liekas, ka šādi viss notiek kvalitatīvāk :winking-face:

Tad nu pati skaņas pieredze - sākumā es galīgi nebiju sajūsmā, jo man likās, ka skan ļoti švaki, salīdzinot ar vienkārši TV skaļruņiem. Pēc tam, kad sāc iet cauri uzstādījumiem un vēl pēc kāda laika, kad esi sapratis, kur viss ir un kā viss strādā, tad jau bija arī cita lieta :winking-face: Es gan sākumā biju salicis otrādāk šos papildus skaļruņus, kas nozīmēja, ka viss skanēja savādāk, bet tā bija ātri atrisināma problēma :face-with-tears-of-joy: :winking-face: Kad viss beidzot bija pareizi saslēgts un izdarīts, tad gan varēja beidzot iztestēt visu un jāsaka, ka skaņa ir vienkārši fenomenāla 🤩🤩 To arī neitekmē, cik skaļi vai klusi kaut ko skaties vai klausies, jo šis Dolby Atmos efekts strādā visos skaļuma līmeņos. Tiešām nav nozīme vai skaties vienkārši TV vai kādu filmu, vai ir ieslēgts kāds koncerts, skaņa ir fantastiska. Ar šādu brīnumu noteikti iesaku noskatīties Interstellar (Starp zvaigznēm) filmu, jo tā mūzika un sajūtas ir pavisam citā līmenī, nekā skatoties vienkārši pa TV. Noskatījāmies arī The NUN (Mūķene), kas bija beidzot biedējoši, jo pietiek vien ar sākuma ainu, kur vārnas ķērc un lido, ar Sounbar liekas, ka viņas tiešām atrodas kaut kur ārā vai kādā no malām, pateicoties Dolby Atmos efektam ar visaptverošo skaņu.

Bet, bet... Viss jau nevar būt vienmēr tik spīdoši un patīkami, ir jāieliek arī kāds Bet :winking-face: Jārēķinās, ka nepieciešamas daudz brīvas kontaktligzdas vai pagarinātāji, jo katrai šai ierīcei ir nepieciešama elektrība. Ir arī jāatrod vieta šiem diviem papildus skaļruņiem, jo bez viņiem nav šī efekta. Šeit atkal nonākam pie elektrības rozešu problēmas, jo ne visiem katrā sienā vai stūrī ir rozete, kurā var iesprausties. Manā pagaidu variantā man bija izvilkti divi pagarinātāji, lai visu savienotu un lai viss trādātu. Protams, ja izvēlas šādu ierīci iegādāties, tad jau visu var atrisināt bez problēmām, vienkārši ir par ko aizdomāties :winking-face: 

Kopumā, šī noteikti ir viena no iespaidīgākajām Samsung ierīcēm, ko es esmu testējis (kā jau gadrīz visas :face-with-tears-of-joy: ) Uzstādīšana ir vienkārša, savienošana arī un skaņa ir fantastiska! Mana telpa varbūt bija mazliet par mazu šādam brīnumam, bet nekāda vaina. Ja tev mājās ir lielāka halle vai ja ir doma par kino istabu, tad šis noteikti ir labs variants, ko apsvērt un ieguldīties 👍

Kā parasti, tas ir tikai mans tāds skatījums, ja interesē vēl kas specifisks droši jautājiet, mēģināšu atbildēt :winking-face:

1 Atbildēt
Liga_P
Mastermind
Opcijas

@Krisha112 Hey! Paldies par apskatu! Prieks, ka izbaudīji kino skatīšanos mājās jaunā līmenī!😍

Samsung Community komanda :handshake: