Aizvērt

Ko vēlies atrast?

atcelt
Rāda rezultātus vaicājumam 
Tā vietā meklēt 
Vai jūs gribējāt rakstīt šādi? 

Sākotnējā tēma:

HW-Q990B Soundbar

(Tēma izveidota: 06-11-2022 04:30 PM)
178 Skatījumi
ZannyZe
Student
Opcijas

Sveiciens tehnoloģiju entuziastiem!

Šī ir mana pirmā reize testējot Samsung produktus un uzreiz, pat neiedziļinoties sīkumos, varu teikt, ka pieredze bija lieliska!

Bet, lai labāk izprastu vai šis produkts ir piemērots arī Tevi, sadalīšu savu pieredzi 3 daļās - funkcionalitāte, dizains, pārsteigums.

Funkcionalitāte

Samsung Soundbar uzstādīšana bija vienkārša, es pat teiktu - pašsaprotama. Nekas nebija jāskrūvē kopā vai dziļi jādomā kas ar ko jāsavieno. Kabeļi katras ierīces elektrības pieslēgumam bija vienādi, tāpēc nebija "jāzīlē" kurš vads ir paredzēts kuram produktam vai jāiedziļinās instrukcijā. Turpretī par savienojumu ar televizoru un visām Soundbar sastāvdaļām parūpējās bezvadu savienojums. Manuprāt, jo mazāk vadu, jo labāk. Novērtēju arī savienojamību ar SmartThings aplikāciju, kura palīdzēja pārskatīt skaņu sistēmas iestatījumus un navigāciju. Vienīgā ķibele ar ko saskārāmies - vairāku cilvēku iesaiste. Ja Samsung Soundbar izmantojām gan ar TV, gan vienu telefonu, gan otru ģimenes locekļa telefonu, šķita, ka ierīce dažreiz apjuka, ar kuru personu tagad "komunicēt". Šo atrisinājām ar vienkāršu ierīces izslēgšanu un ieslēgšanu, kā arī citu ierīču Bluetooth atslēgšanu. Šāda pieredze man ir bijusi arī ar citām Bluetooth ierīcēm, tāpēc ticu, ka tā nav specifiski ne Soundbar, ne Samsung vaina. Toties, nonākot līdz savienojumam ar konkrēto ierīci, kvalitāte bija izcila. Citas ierīces neietekmēja nedz savienojamību, nedz pārtrauca skaņas raidīšanu. Vienīgā lieta ko nepaspēju iztestēt - kāda ir skaņas kvalitāte pie 100% skaļuma. Kāpēc? - man ir kaimiņi.

Dizains

Sākot ar iepakojuma dizainu un funkcionalitāti, turpinot ar uzstādīšanu un programmatūru, manas gaidas saistībā ar produkta dizainu tika apstiprinātas. Ļoti patika Samsung Soundbar demokrātiskais dizains, viss ieturēts kopējā stilā, melnā krāsā. Izmantotie materiāli gan pēc taustes, gan izskata atbilda cenai un, lai gan tos testēju vien pāris nedēļas, varēju saprast, ka šī skaņu sistēma saglabātu savu vērtību un funkcionalitāti ilgtermiņā. Minimālistisks, elegants, izturīgs. Tā es raksturotu Samsung Soundbar. Un dizains manā personīgajā vērtību skalā ieņem ļoti augstu pozīciju.

Pārsteigums

Sāksim ar to, ka Samsung Soundbar ieguvām testēšanā kopā ar Neo QLED televizoru, kas bija ierīce, kas ieienteresēja piedalīties konkursā. Attiecīgi, sākotnējās gaidas saistībā ar skaņu sistēmu bija zemas, uzskatījām to kā papildus bonusu. Bet! Samsung Soundbar mūs pārsteidza nesagatavotus! Gadu no gada, reklāmu no reklāmas visas skaņu sistēmas turpina reklamēties ar tādiem saukļiem kā "kinoteātra kvalitāte, pasaulē labākais, foršākais, augstākais, utt.", taču realitāte neatspēko šos spilgtos epitetus. Bet šis nav tas gadījums. Es, pavisam nopietni, liekot roku uz sirds, varu teikt, ka Samsung Soundbar ne tikai konkurē ar kino skaņu, bet pat to pārspēj. Tas var šķist pārspīlēti, bet vai esat pieredzējuši pārāk "traku" apskaņošanu kino zālē? Es esmu. Samsung Soundbar man sniedza iespēju personalizēt skaņu celiņu tieši tā, kā es to vēlos. Telpiskā skaņa bija sireāla. Mūsu ģimenes mīlulis vairākkārt meklēja, kur sasēduši fonā čivinošie putniņi, kā arī, šeit iederētos brīdinājums - skatieties šausmu filmas prātīgi, lai sirds "neizlec ārā pa muti"! Toties mūzika - wow! Pirmajā vakarā ieritinājos dīvānā, TV ieslēdzu koncerta ierakstu un izbaudīju pieredzi līdz sirds dziļumiem. Kā man tagad dzīvot tālāk?! :face-with-tears-of-joy:

Kopumā varu teikt, ka Samsung Soundbar noteikti pārniedza manas ekspektācijas un ir ieņēmis vietu Ziemassvētku dāvanu sarakstā. Tik daudz savienojamības iespēju, augstā kvalitāte un vieglā pārvaldība iekaroja mūsu mājinieku sirdis.

1 Risinājums

Apstiprinātie risinājumi
Risinājums
Krisha112
Samsung Members Star ★
Opcijas

Jau ļoti labu laiku arī domāju par šo papildinājumu mājās, pēc šī apskata varētu teikt, ka ir laiks uz to tiekties, paldies! 😊😊

Skatīt risinājumu oriģinālajā ierakstā

0 vērtējumi
1 Atbildēt
Risinājums
Krisha112
Samsung Members Star ★
Opcijas

Jau ļoti labu laiku arī domāju par šo papildinājumu mājās, pēc šī apskata varētu teikt, ka ir laiks uz to tiekties, paldies! 😊😊

0 vērtējumi