Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Klawiatura samsung

(Temat utworzony: 24-02-2021 07:20 AM)
1977 Wyświetlenia
TomaszZG
Voyager
Opcje
Hej, mam od dłuższego czasu problem z klawiatura samsung. Zaczęło się na Note 9. Mimo automatycznej interpunkcji (2x spacja) i nawet samodzielnym wpisywaniu (.) Nie zaczyna pisania od Dużej litery. Reset ustawien klawiatura pomógł na chwilę. Czasem działa poprawie a w większości przypadków nie I kusze poprawiać. Czy spotkał się ktoś z tym? 
16 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@vdsl2  U mnie również

@TomaszZG  A wyłącz na razie automatyczne wstawianie kropki po podwójnym naciśnięciu spacji.

0 Like
TomaszZG
Voyager
Opcje
u mnie opcje klawiatury wyglądają zgoła inaczej. Niestety problem nie rozwiązuje się po wyłączeniu opcji że spacja. Muszę nadal pilnować samemu.

Screenshot_20210224-110859_Samsung Keyboard.jpg

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@TomaszZG  

Spróbuj wyczyścić dane aplikacji z poziomu ustawień. Przejdź kolejno do: Ustawienia > Aplikacje > Wybierz aplikację > Domyślna pamięć > Wyczyść dane lub Domyślna pamięć > Zarz. pamięcią > Wyczyść wszystkie dane.

Po wykonaniu tego zabiegu konieczna będzie ponowna konfiguracja aplikacji lub dostosowanie jej ustawień.

TomaszZG
Voyager
Opcje
np klawiatura numeryczna dużo lepiej działa w wersji samsungowej. Tam gdzie jest do wpisania numer samsungowej wyświetla się zawsze jako numeryczna a gboard niestety nie działa tak dobrze.
0 Like
TomaszZG
Voyager
Opcje
klawiatury Samsung nie mogę w aplikacjach znaleźć. A problemy są wszędzie i średnio widzę aby każda aplikacje zerować. Sam reset ustawień klawiatury jest w ustawieniach telefonu on pomaga na bardzo krótko.
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@TomaszZG aby znaleźć Klawiaturę Samsung musisz w zakładce Aplikację aktywować wyświetlanie aplikacji systemowych. 

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
TomaszZG
Voyager
Opcje
Znalazłem ale nic to nie pomogło.
0 Like