Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Klawiatura samsung

(Temat utworzony: 24-02-2021 07:20 AM)
1995 Wyświetlenia
TomaszZG
Voyager
Opcje
Hej, mam od dłuższego czasu problem z klawiatura samsung. Zaczęło się na Note 9. Mimo automatycznej interpunkcji (2x spacja) i nawet samodzielnym wpisywaniu (.) Nie zaczyna pisania od Dużej litery. Reset ustawien klawiatura pomógł na chwilę. Czasem działa poprawie a w większości przypadków nie I kusze poprawiać. Czy spotkał się ktoś z tym? 
16 Odpowiedzi
MarcinezK
Pathfinder
Opcje
Zmień na Gboard, nie będziesz miał problemów.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@TomaszZG  Witam

Czy po postawieniu kropki klikasz spacje?

0 Like
TomaszZG
Voyager
Opcje
Tak najczęściej korzystam z opcji (2×spacja) wtedy stawia kropkę i spacje jednocześnie. Niestety wielka literę musze ręcznie wybrać mimo że mam ustawione automatyczne wielkie litery.
0 Like
TomaszZG
Voyager
Opcje
Gboard nie ma pewnej funkcji której bardzo często używam. Funkcja autatycznej dużej litery też nie działa jak należy. Niezależnie jak zrobię to zaczyna nowe zdanie od małej litery. Bylo tak na N9 i teraz na S21 a robiłem już reset telefonu i reset samej klawiatury. Pewnie włączam jakąś opcje która to blokuje ale nie mogę znaleźć co to może być.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@TomaszZG  Po wstawieniu kropki naciśnij raz spacje aby zrobił sie odstęp, wtedy klawiatura powinna zaproponować wstawienie pierwszej dużej litery.

MarcinezK
Pathfinder
Opcje
Nie wiem jakiej funkcji Ci brakuje, ale ja go wolę od klawiatury Samsunga.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@MarcinezK  Dziękujemy za opinie ale na razie próbujemy rozwiązać problem z klawiaturą Samsung

0 Like
TomaszZG
Voyager
Opcje
Właściwie powinna a tego nie robi. mogę spacje klikać ile chce i to nie działa niestety.
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

U mnie bez problemu działa po kropce i kliknięciu dwa razy na spacje.

Screenshot_20210224-090902_Samsung Keyboard.jpg