Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zniknęły nagrania VIDEO - Z FOLD 4

(Temat utworzony: 21-07-2024 10:35 PM)
222 Wyświetlenia
Lukasz_wsm
Apprentice
Opcje

Witam

W moim telefonie nastąpiła aktualizacja oprogramowania. Było to w nocy z 20 na 21 lipca 2024.

Dziś po południu chciałem pokazać filmy nagrane telefonem z wakacji i zauważyłem, że z telefonu zniknęły wszystkie filmy jakie były nagrywane telefonem.

Mam filmiki ale tylko te które wysłałem Whatsupem, ale nie są one w Aplikacji Galeria, tylko musze je znaleźć poprzez aplikację moje pliki, folder whats up i tak dalej.

Nadmienię, że w aplikacji moje pliki też nie widać plików video nagranych telefonem. 

Bardzo proszę o pomoc

6 Odpowiedzi
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Lukasz_wsm, sprawdzałeś może, czy po podłączeniu do komputera nagrania są widoczne?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czy korzystasz z synchronizacji zdjęć i filmów z chmurą Microsoft OneDrive lub Google Dysk?

Lukasz_wsm
Apprentice
Opcje

Synchronizacji teraz nie ma.

Tydzień temu normalnie oglądaliśmy nagrania i było ok.

Po podłączeniu do komputera nagrań też nie ma. Zostalł jeden filmik który trwa 0 sekund.

Wygląda to jakby zostały wymazane pliki z mp4 lub ewentualnie rozszerzenie zostało zamienione z mp4 na jpg.

Lukasz_wsm
Apprentice
Opcje

Jeszcze jedno ostatnio oglądaliśmy zdjęcia i filmy poprzez telewizor pryz pomocy samsung smart things. 

Wczoraj chcieliśmy zrobić to samo i nie mogliśmy połączyć się z tv.

A jak pisałem wcześniej w nocy nastąpiła aktualizacja oprogramowania.

W s9+ po jednej aktualizacji musiałem zrobić hard reset bo nawet telefon nie chciał się ładować z ładowarki.

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Jeżeli filmów nie ma w pamięci urządzenia oraz nie była włączona synchronizacja z chmurą to obawiam się, że odzyskanie nagrań nie będzie możliwe. Najprawdopodobniej wystąpił jakiś błąd, który spowodował usunięcie filmów. Pozostaje zgłosić błąd za pomocą aplikacji Samsung Members.

[Poradnik] Jak zgłosić błąd do firmy Samsung?
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-mobilne-i-us%C5%82ugi/poradnik-jak-zg%C5%82osi%C4%87-b...

miroON
Big Cheese
Opcje
@Lukasz_wsm spróbuj jeszcze galeria - 3 kreski (dolny prawy rog) - ustawienia-gallery labs - album backup
może tam znajdziesz swoje filmiki lub fotki które można przywrócić
Jak nie masz galery labs klikasz parę razy w napis galeria wersja i już masz

Jeśli tu ich nie znajdziesz niż w sposobach podanych wyżej no to raczej chyba już nigdzie ale warto próbować