Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zniknęła treść zrzutu ekranu

(Temat utworzony: 09-03-2023 09:03 PM)
632 Wyświetlenia
ww1923
Apprentice
Opcje
Witam dzisiaj pewna osoba w komentarzach na facebooku mnie obrażała i zrobiłem screeny. Jak się później okazało ta osoba usunęła komentarze i na zrzucie ekranu zmieniła się zawartość na to co jest teraz na facebooku czyli bez wulgaryzmów? Ktoś mi wyjaśni o co chodzi? Mam samsung galaxy a12
6 Odpowiedzi
Mitschel
Voyager
Opcje
Samsung do zrzutów stron internetowych dołącza linki. Klikasz zrzut i przekierowuje Cię na stronę, której masz obraz - do jej aktualnej wersji. Ale na zrzucie (obrazie) powinieneś mieć wersję z chwili, gdy go zrobiłeś.
ww1923
Apprentice
Opcje
Niestety nic takiego nie widzę jak inna wersja. A to jest niestety irytujące
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Nie ma takiej możliwości. Jeżeli zrzut ekranu był wykonany jako obraz to nie ma fizycznej możliwości żeby został zmieniony na inny.

ww1923
Apprentice
Opcje
Ale tak się stało. Przycisk ściszania i blokady nadusilem. Niestety nie mam jak tego udowodnić bo komentarze na fb zostały usunięte a obraz się zmienił.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Obawiam się, że w tym wypadku nie będziemy w stanie nic zrobić. Możesz jeszcze ewentualnie zobaczyć w chmurze Google/OneDrive czy zapisały się zrzuty ekranowe.

wirat
Helping Hand
Opcje

Poszukaj tego zrzutu w katalogu jaki masz ustawiony w tel. dla przechowywania zrzutów. Jeżeli tego zrzutu przypadkowo nie usunąłeś to powinien tam być. Katalog możesz znaleźć np.  otwierając Ustawienia, klikając symbol lupy i wpisując w pole wyszukiwania np 'zrzut' lub 'zrzuty'. Powinno się pojawić coś w rodzaju 'Zapisz zrzuty ekranu w '. Klikając w ten wynik wyszukiwania powinieneś uzyskać lokalizację katalogu. U mnie jest to standardowa lokalizacja 'Pamięć wewnętrzna/DCIM/Screenshots'. Następnie jakąś przeglądarką plików ( np. Moje pliki) otwieramy katalog i np. przy odpowiednio ustawionym widoku widać od razu miniatury wszystkich obrazów. Jeżeli zrobiłeś ten zrzut o którym mówisz i nie usunąłeś go (tylko Ty mogłeś to zrobić) to na pewno tam jest.

0 Like