Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Znikające zdjęcia

(Temat utworzony: 27-01-2021 10:08 PM)
16535 Wyświetlenia
Pioter_PL
First Poster
Opcje

Witajcie,

Jakiś czas temu zaobserwowałem, że z galerii zniknęło mi całkiem sporo zdjęć z ostatniego roku. Najpierw wchodząc w galerię, zamiast kilku ostatnio zrobionych zdjęć były ikony z szarymi wykrzyknikami, więc te kilka ostatnich zdjęć usunąłem. Na pewno usuwałem kilka ostatnich pojedynczych zdjęć. Niedawno dopiero zorientowałem się, że zniknęła cała masa zdjęć z ostatniego roku. Zdjęcia starsze nadal są. Zdjęcia były zapisywane w pamięci telefonu. Nie były raczej przenoszone do żadnej chmury czy coś w tym stylu. Co się stało i najważniejsze jak mogę odzyskać te zdjęcia?

181 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@wombatek69  Jeżeli po zrobieniu zdjęcia i zapisaniu na karcie pamięci nie będą one widoczne to będzie oznaczało że karta jest uszkodzona. 

Proszę to sobie na spokojnie przetestować. 

wombatek69
Apprentice
Opcje
Dziękuję!
Jacekbulat
Navigator
Opcje
Czy ktoś z was miał taki przypadek jak ja że znikają mi w magiczny sposób zdjęcia z galerii? 
Ile razy je pobiorę ze zdjęć Google to one po kilku dniach się same usuwają?
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, ma początek zobacz czy są w koszu.
Na twoim miejscu zgrałbym wszystkie zdjęcia z telefonu i gdzieś zapisał i wykonał hard reset bez przywracania kopii zapasowej. To może być błąd oprogramowania
Jacekbulat
Navigator
Opcje
Wybacz, wiem że chcesz pomóc, ale ile razy w miesiącu robi się reset Samsunga żeby wszystko ku...działało jak należy? Dwa razy robiłem zanim się Samsung zorientował że wywaliło platnoaci na watchach jakieś 2 tyg temu i raz gdy okazało się że są problemy z powiadomieniami na android auto. Wystarczy.
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Coż niestety czasem tak jest, że problem wystąpi z niczyjej winy.
Ja na szczęście żadnych problemów nie miałem i oby tak zostało ale czasem trzeba nawet kilkukrotnie coś wykonać aby coś innego naprawić i nie tylko u Samsunga.
Czasem problemy są na tyle złożone, że trzeba poświęcić trochę czasu na naprawę
Ewamilozin72
Helping Hand
Opcje
Witam. A wykonał Pan może czyszczenie pamięci podręcznej aplikacji Galeria? Z jakim telefonem występuje problem?
0 Like
Jacekbulat
Navigator
Opcje
S20fe. Nie czyściłam pamięci.
0 Like
Ewamilozin72
Helping Hand
Opcje
Proszę zrobić tak . Wejść w ustawienia następnie w aplikacje tam wejść w aplikacje Galeria następnie w domyślna pamięć i kliknąć w wyczyść pamięć. Ten zabieg nie spowoduje utraty zdjęć.
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Jacekbulat  Po pobraniu zdjęć z aplikacji Zdjęcia Google, przegląda je Pan przez galerie systemową czy również przez zdjęcia google?

0 Like