Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zmiana ustawień ekranu dla aplikacji

(Temat utworzony: 22-06-2022 10:03 AM)
1056 Wyświetlenia
kiraotonawa
Journeyman
Opcje
Potrzebuję pomocy. Jak zmienić ustawienia ekranu dla aplikacji by nie dostosowywały się do krawędzi ekranu, lecz by były w formie standardowego prostokąta. Czasami zaokrąglone rogi ekranu utrudniają pracę na niektórych aplikacjach. Posiadam Samsung Galaxy A50. Pozdrawiam
7 Odpowiedzi
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, można ustawić tak, aby aplikacje nie wyświetlały się na pełnym ekranie.
Wchodzimy-> ustawienia-> ekran-> aplikacje na pełnym ekranie -> tam możemy wybrać jakie i jak mają się wyświetlać aplikacje
kiraotonawa
Journeyman
Opcje
Wszystkie aplikacje domyślnie są wyłączone, a i tak dostosowują się do ekranie tym zaokrąglenia. Ja właśnie nie chce by były dopasowane do ekranu.
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Gdy jest Pan w tej sekcji proszę kliknąć na dowolną aplikację na liście i wybrać ukrycie wycięcia na kamerkęScreenshot_20220622-122328_Settings_5702_1655893408.jpgScreenshot_20220622-122340_Settings_5704_1655893420.jpg
kiraotonawa
Journeyman
Opcje
W wersji A50 przy takim menu nie ma opcji jakie są pokazane u ciebie. Nadal nie mam jak rozwiązać problemuScreenshot_20220622-131433_Settings.jpg
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Nie znalazłem takiej funkcji w ustawieniach telefonu oraz aplikacji. Obawiam się, że taka funkcja nie jest dostępna natywnie w telefonach Galaxy. Możliwe, że aplikacje dostępne w sklepie Google Play lub Galaxy Store będą posiadały taką funkcjonalność.

kiraotonawa
Journeyman
Opcje
Dobrze. Dziękuję wam obu za pomoc
0 Like
LukaszW
Expert
Opcje

@kiraotonawamasz Android 11 - sprawdziłem na A30 i sytuacja jest analogiczna, trzeba zgłosić raport o błędach w Samsung Members, poprzez zakładkę Wsparcie. :smiling-face: Zmiana w tym miejscu nie powoduje interakcji na aplikacjach, choć powinna.