Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zmiana maila w samsung account

(Temat utworzony: 30-08-2021 10:27 PM)
9367 Wyświetlenia
Rzuczek
First Poster
Opcje
Witam.

Chce zmienić maila w samsung account, ale w momencie gdy klikam "zmień mail" od razu przekierowuje mnie ja wcześniej już zmienionego maila, lecz stary dalej widnieje w głównym okienku po wejściu w telefonie w ustawieniach. 
Telefon S20 FE
21 Odpowiedzi
Zbigolek
Samsung Members Star ★
Opcje
Prawdopodobnie trzeba się wylogować z konta ze wszystkich urządzeń po zmianie adresu email i ponownie zalogować, aby zmiany się uprawomocniły.

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje
Witam.
Czy została przy zmianie e-mail opcją wylogowania z urzaądzeń?
Zastosuj wskazówki podane powyżej przez kolegę.
clipboard_image_1630377915101_1630377915101.jpg

hjgfdfvn
First Poster
Opcje
Kupiłam nowy telefon Samsung Galaxy s22 I na koncie samsung ustawiłam zły e mail I teraz nie mogę go zmienić wchodziłam przez przeglądarkę na konto samsung I usunelsm te konto ale na telefonie Jak wejdę na informacje o koncie wisnirje dalej ten niepożądany email 
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Witam
Rozumiem że przez stronę usunęłaś konto samsung?

Screenshot_20231126_041629.jpg

https://www.samsung.com/pl/shop-faq/samsung-account/jak-zaktualizowac-swoje-dane-na-samsung-account/ 

PatrykPred
Big Cheese
Opcje
Jeśli chcesz się zalogować na nowe konto bo usunęłaś to że złym emailem to wchodzisz w ustawienia, Konto Samsung i na dole jest wyloguj. Jak chcesz zmienić maila to ustawienia, Konto Samsung, Informację o profilu, klikasz w maila i zmień.
0 Like
Damiano72
Student
Opcje
Dzień dobry, 

dziękuję za informację. 

Próbuję zmienić adres mailowy konta Samsung na nowy, ponieważ dotychczasowy już nie istnieje jednak podczas próby zmiany, system nie chce jej przyjąć.

Czy mogę prosić o pomoc?

0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Damiano72 Wejdź na tę stronę i zaloguj się do konta samsung:
https://www.samsung.com/pl/support/your-service/main

Tam będziesz mógł wybrać opcję "App Inquiry". Pojawi Ci się formularz zgłoszeniowy. W polu "Usługa" wybierz opcję "Samsung Account" i tam opisz swój problem.

Damiano72
Student
Opcje
Thank you very much
0 Like
koszeniebetonu
First Poster
Opcje

Jak zmienic email na koncie samsung? Mam konto na email mamy czy da się to zmienić?

0 Like