Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zmiana języka w Galaxy Theme

(Temat utworzony: 24-10-2024 10:49 AM)
137 Wyświetlenia
Lukaszszsz
Pathfinder
Opcje

image

Jak zmienić język na polski? I dlaczego ustawil się ukraiński? 
7 Odpowiedzi
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Lukaszszsz, spróbuj na początek uruchomić ponownie smartfon. Korzystasz może z VPN?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
Lukaszszsz
Pathfinder
Opcje
Gdzie jest ustawienie języka w galaxy theme? Nie korzystam z vpn
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Lukaszszsz, czy po ponownym uruchomieniu język nadal pozostaje ten sam? Mieszkasz może gdzieś przy granicy?

Witaj na Forum Samsung!
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
Lukaszszsz
Pathfinder
Opcje
Mieszkam w Częstochowie. Gdzie jest opcja zmiany języka w motywach?
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Lukaszszsz, ta aplikacja nie ma ustawień dotyczących języka. Sprawdź, czy nie znajduje się na tej liście: Ustawienia urządzenia > Zarządzanie ogólne > Języki aplikacji.

Witaj na Forum Samsung!

0 Like
Lukaszszsz
Pathfinder
Opcje
Nie ma tam tej aplikacji. Skoro nie można zmienić języka, to jak to się stało że mam ukraiński? Tel z polskiej dystrybucji, kupiony przez samsung shop. Język polski wcześniej był. Samsung sam ot tak sobie ustawił mi ukraiński? Pogrzało go?
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Lukaszszsz, nie sądzę, żeby ktoś Ci coś w ten sposób ustawiał, bo u mnie na przykład nic się nie zmieniło. Spróbuj wyczyścić pamięć i dane aplikacji: Ustawienia urządzenia > Aplikacje > wyszukaj Galaxy Themes > Pamięć.

Witaj na Forum Samsung!