Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zanezpieczanie aplikacji wiadomosci

(Temat utworzony: 21-07-2024 08:37 PM)
149 Wyświetlenia
antoni643
Journeyman
Opcje
Hejka
 Zainstalowałem Antiland i zabezpieczyłem hasłem + zabezpieczam vpn 
 Macie pomysł jak najlepiej zabezpieczyc tą konkretną aplikację by była prywatna i aby żadna wiadomość nie wyciekła ?
Coś ala jak w banku 
 To dla mnie ważne
2 Odpowiedzi
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@antoni643, wymieniona przez Ciebie aplikacja przez wielu jest zaliczana do bardzo groźnych pod kątem cyberbezpieczeństwa. Pobrany VPN nie uchroni Ciebie przed tym, że aplikacja i tak będzie w stanie pobrać Twoją rzeczywistą lokalizacje. W dodatku żadne zabezpieczenia nie pomogą, jeśli ktoś po prostu zrobi zrzut czy zdjęcie Twojej rozmowy w tej aplikacji.

Jeśli szukasz dodatkowych zabezpieczeń, to możesz dodać aplikację do Mój sejf, ale, jak już powiedziałem, żadne sposoby nie uchronią Ciebie w stu procentach przed potencjalnie niebezpiecznymi sytuacjami związanymi z tą aplikacją.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

JasiuTV
Samsung Members Star ★
Opcje
Możemy jeszcze zainstalować,,GPS faker" i w ustawieniach programisty zmienić ustawienie GPS. W pliku androidmanifest.xml można sprawdzić dokładnie do czego aplikacja ma dostęp. Wystarczy zainstalować aplikacje APK analyzer z sklepu play i wybrać aplikacje. Można też włączyć tryb samolotowy i tylko wi-fi za VPN najlepiej takim wlasym w domu.
0 Like