Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zła jakość zdjęć - Messenger / S24 U

(Temat utworzony: 05-10-2024 06:27 PM)
1340 Wyświetlenia
blady955
Journeyman
Opcje
Hej, od momentu kiedy zakupiłem Galaxy S24 Ultra, Messenger robi beznadziejnej jakości zdjęcia przednią kamerą. Żaden inny znajomy mający zwykle S24 nie ma takiego problemu. W załączniku zdjęcie. Teraz jest ono w miarę widoczne, bo jest przy pełnym świetle, natomiast gdy jest troszkę ciemniej to zdjęcia wyglądają jakby byly robione pralką, a nie telefonem za ponad 6000 zł. Próbowałem już aktualizować messengera, odinstalowywać, aktualizować telefon itp. itd., i nie ma żadnej poprawy. Ktoś ma pomysł co można z tym zrobić? Aparat Samsunga robi super jakości zdjęcia, problem jest ewidentnie w Messengerze. 

image

15 Odpowiedzi
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, niestety tutaj nic nie poradzimy. Najlepiej jest bezpośrednio zgłosić usterkę lub błąd do dewelopera aplikacji, żeby wypuścił poprawkę
0 Like
blady955
Journeyman
Opcje
Usterka zgłaszana parę razy, zdarzało się wam, aby Messenger naprawiał coś po zgłoszeniu błędu?
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Nie korzystam z aplikacji Messenger, ale im więcej zgłoszeń, tym bardziej to naprawią. W każdej aktualizacji aplikacji są naprawiane jakieś usterki. Jeśli zgłosiłeś już kilka razy, to teraz trzeba czekać 😉
0 Like
wikgum18
Navigator
Opcje
Witam, czy korzysta pan z normalnej wersji messengera czy bety ?
0 Like
Naconitu
Pathfinder
Opcje
Aż musiałem sprawdzić i masz rację, źle to mało powiedziane, jest dramat 😂 co ciekawe w Insta jest ok, a też od Mety. Dziwi mnie też, że nigdzie o tym problemie nie słychać a ewidentnie jest. Najlepiej olać i korzystać z natywnej aplikacji oczywiście i próbować po każdej aktualizacji messengera czy jest lepiej. Wrzucam zdjęcie przednią z messengera i z natywnej.cd4d7018-1266-4df0-99d2-1e59dab5744fphoto_1000006658_1728167619.jpg20241006_003310_1000006657_1728167596.jpg
Naconitu
Pathfinder
Opcje
Ja z normalnej i mam ten sam problem o którym mówi autor postu.
blady955
Journeyman
Opcje
Fajne zdjęcia wychodzą w sytuacji gdy Messenger jest odinstalowany i robi się zdjęcia wiadomościami w apce Facebooka, natomiast Messenger to dramat 😂
0 Like
theguildsman
Helping Hand
Opcje
Proponuję dla porównania, aby załączył Pan zdjęcie zrobione pralką.
0 Like
Xwilanowski1
Explorer
Opcje
Też mam ten sam problem://