Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wyszukiwanie emotikon - problem

(Temat utworzony: 29-09-2020 01:38 PM)
2512 Wyświetlenia
DerbeQ
First Poster
Opcje

Witam, po jednej z ostatnich aktualizacji przestała działać funkcja wyszukiwania emotikon (w żadnym języku, po prostu po wpisaniu oczywistych fraz typu "face", "arrow", "sad" telefon nie znajduje żadnych pasujących wyników, mimo że wcześniej funkcja ta działa jak należy). Jak rozwiązać ten problem? Proszę o pomoc.

42 Odpowiedzi
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @DerbeQ 

U mnie działa wyszukiwanie emotikon, ale wykonaj wipe cache partition ten zabieg nie usuwa danych z telefonu. Tu maż instrukcję jak to zrobić 

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@DerbeQ odpowiedź już została udzielna. A na przyszłość proponuję zapoznać się ze strukturą, aby móc pisać i zadawać pytania we właściwych działach naszej społeczności.

Witaj na forum to jednak dość znaczący tytuł działu, poważnie sugerujący jego przeznaczenie.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Guć
Apprentice
Opcje
Też mam problem z wyszukiwaniem emotikon. Niestety przedstawiony powyżej sposób z wipe cache partition nie naprawia tego błędu.
0 Like
IgorM
Navigator
Opcje

@Guć Chodzi Ci o wyszukiwanie emotikon w klawiaturze Samsung? 

0 Like
Guć
Apprentice
Opcje
Tak. Od jakiegoś czasu nie mogę wyszukać ich tekstem, co jest mi potrzebne do pracy przy social media. Wyskakuje takie powiadomienie:
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Guć  Wrzuć jeszcze raz zrzut ekranu poprzez opcje "wstaw zdjęcie".

0 Like
Guć
Apprentice
Opcje
0 Like
radoslae
First Poster
Opcje
Dzisiaj zaktualizowałem telefon do systemu android 12 z One Ui 4 lecz z interfejsu emoji w klawiaturze zniknęła lupa do wyszukiwania emotikon. Jak inaczej mogę ich szukać? Lupa na pasku górnym również nie działa bo szuka tylko naklejek lub filmików
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@radoslae  Witam 

Luba nadal istnieje po uruchomieniu klawiatury:

Screenshot_20220716-045858_Chrome.jpg

 Ale rzeczywiście emotek nie wyszukuje tylko gify, YouTube  I spotify i galeria