Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wysyłanie sms grupowych

(Temat utworzony: 26-06-2021 07:32 AM)
14690 Wyświetlenia
SlawomirZST
Explorer
Opcje
Jak można wysłać sms grupowy do wielu osób, aby w folderze, wiadomości pojawiły się jako osobne.
0 Like
19 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@SlawomirZST  Po otworzeniu wiadomości w prawym górnym rogu wybieramy "+" jak na zdjęciu i z listy wybieramy osoby do których chcesz wysłać SMS maksymalna ilość to 20 osób.

Screenshot_20210626-175343_Messages (1).jpgScreenshot_20210626-175435_Messages.jpg

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@vdsl2, wydaje mi się, że chodzi autorowi o to, żeby po wysłaniu wiadomości nie była ona widoczna jako wiadomość grupowa tylko jako osobna wiadomość do każdej osoby.

vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@mirudo24  Sprawdziłem u siebie wysłałem do trzech osób jednego SMS i każda osoba widzi, że tylko jest to ode mnie i nie widzi innych osób a ja widzę u siebie do kogo wysłałem jako grupa.

Screenshot_20210626-205942_Messages.jpg

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@vdsl2, pytanie czy można w wiadomościach ustawić żeby tego typu wiadomości wysłane do kilku osób nie wyświetlały się jako grupa tylko jako pojedyncza wiadomość do każdego z osobna czyli trzy osobne wiadomości zamiast jednej grupowej.

vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@mirudo24  Nie ma takiej możliwości i nigdy tego nie było. Jak wysyłasz wiadomość tej samej treści do kilku osób i tak otrzymasz raport że dostarczono wiadomość do każdej osoby. Może sam to przetestuj?

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@vdsl2, czyli mamy odpowiedź dla zapytania autora. Również nie znalazłem takiej opcji.

@SlawomirZST, nie ma możliwości wyświetlania wysłanych wiadomości grupowych jako osobne wiadomości do poszczególnych osób.

vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@mirudo24  Tak samo działa jak na przykład Google Hangouts  czy Czat i inne komunikatory.

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@vdsl2  Czyli tam też nie można wysłać wiadomości grupowych?