Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Galaxy S23+ z sieci Play, czy system w telefonach bedzie z brandem?

(Temat utworzony: 04-01-2024 01:11 AM)
502 Wyświetlenia
kpawel14
Pathfinder
Opcje
Przedłużyłem umowę w Play z telefonem Galaxy S23+ ale telefon jeszcze do mnie nie dotarł stąd moje pytanie. Czy w S23+ są preinstalowane aplikacje operatora których nie da się odinstalować? Zakładam, że logo operatora podczas uruchamiania telefonu raczej będzie, chociaż nie jestem pewny. Czy są preinstalowane tapety, dzwonki itp.? Jak ogólnie sprawuje się ten telefon z brandingiem operatora? Będę wdzięczny jeśli ktoś ma S23+ z Play i się wypowie.

2 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Selixo
Hotshot
Opcje
Play nie pakuje śmieci w postaci tapety i innych. Mogą być aplikacje, które da się wywalić bez problemu. Wadą brandu z tej sieci są opóźnione aktualizacje oprogramowania telefonu średnio o kilka dni.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Tak będą aplikacje i tapety Play ale można spokojnie je usunąć.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

4 Odpowiedzi
Rozwiązanie
Selixo
Hotshot
Opcje
Play nie pakuje śmieci w postaci tapety i innych. Mogą być aplikacje, które da się wywalić bez problemu. Wadą brandu z tej sieci są opóźnione aktualizacje oprogramowania telefonu średnio o kilka dni.
Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Tak będą aplikacje i tapety Play ale można spokojnie je usunąć.
kpawel14
Pathfinder
Opcje
Nie ma żadnych aplikacji, dzwonków, tapet I logo operatora podczas uruchamiania. Dostałem 3 aktualizacje w tym do Androida 14 I nic się nie doinstalowało
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Niektóre telefony z Play mają juz czyste oprogramowanie, ale dostajemy też jeszcze w postaci z ich aplikacjami które możemy spokojnie usunąć.