Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wyskakujace okna i reklamy gier google play store

(Temat utworzony: 03-01-2018 04:52 PM)
5151 Wyświetlenia
Numspi
Apprentice
Opcje

Czy jest jakaś rada na wyskakujace okna opt out -podczas przeglądania Internetu, czytania poczty, rozmawiania przez telefon,  pisania sms Screenshot_20180103-164618_Materis - Icon Pack.jpg

0 Like
16 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Tak. Usunięcie apki je generującej, oczyszczenie przeglądarki lub przywrócenie telefonu do fabryki.
Możesz pobrać jeszcze ze sklepu google jakiegoś dobrego antywira lub program antymalware i przeskanować telefon.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Picia3b
Journeyman
Opcje
Hej, po aktualizacji systemu mam problem z reklamami w grach. Wyskakują poza skalę ekranu. W niektórych pojawią się taki mały krzyżyk (nie oryginalny od gier) a niektóre muszę zamknąć poprzez wejście jeszcze raz w grę.  Czytałam dużo i jest opcja w ustawieniach wyświetlacza aby włączyć aplikacje w pełnym ekranie ale ja nie mam do wyboru nic oprócz ubiera i netflixa :winking-face: 

Zna ktoś sposób na to? 
 Dziękuję za odpowiedzi 
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje
Hej
Tą opcję możemy włączyć w ustawieniach wyświetlacza:
Screenshot_20220816-062942_Settings_7267_1660624182.jpgScreenshot_20220816-062921_Settings_7265_1660624161.jpg

Flamingo_
Voyager
Opcje
Ja też tak miałam ale po którejś aktualizacji (chb lipcowa) minęło mi to
panmaslo
Navigator
Opcje
Wejdź w ustawienia wyświetlacz i aplikacje na pełnym ekranie
0 Like
Picia3b
Journeyman
Opcje
Właśnie tam mam tylko uber i netflix do wyboru. Żadnych innych aplikacji
0 Like
Picia3b
Journeyman
Opcje
Właśnie o tym piszę, że tylko netflix i uber mi wyskakuje do wyboru
0 Like
Flamingo_
Voyager
Opcje
Po tej aktualizacji minęło mi to, że nie da się zamknąć reklamy Screenshot_20220816-094144_Software update.jpg
0 Like
Picia3b
Journeyman
Opcje
Ja miałam ostatnio tą i po tej mi się tak zrobiło

Czy da się jakoś zrobić aktualizację samemu czy trzeba czekać? Screenshot_20220816-110139_Software update.jpg
0 Like