Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wyskakujące powiadomienia S21 5G

(Temat utworzony: 24-01-2022 12:36 PM)
1733 Wyświetlenia
Bartekllll
First Poster
Opcje

Dzień dobry,

wczoraj zrobiłem "przywracanie ustawień fabrycznych" i przestałem mieć możliwość wyłączenia na konkretnych aplikacjach wyskakujących powiadomień (tych takich od góry co na chwilę wyskakują). Mianowicie nie chcę żeby one pojawiały sie dla Massegera i Wiadomości. O ile w ustawianiach jest taka opcja to po od klikaniu tych 2 aplikacji nadal one mi się pojawiają. Przeinstalowałem już Messengera , robiłem ponowne uruchomienie telefonu i nic. Przed przywracaniem ustawień fabrycznych wszystko było ok. Ma ktoś pomysł?

0 Like
14 Odpowiedzi
michvu
Pioneer
Opcje
Cześć, nie wiem jak w przypadku wiadomości, ale w przypadku messengera może pomoże odznaczenia poniższych opcji (ustawienia-powiadomienia-messenger)?
Screenshot_20220124-134057_Settings_8985_1643028057.jpgScreenshot_20220124-134114_Settings_8987_1643028074.jpg
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Bartekllll  Dzień Dobry

Czy chodzi o powiadomienie w bąbelkach?

Proszę spróbować tak:
ustawienia telefonu > powiadomienia > messenger > kategorie powiadomień > pokaż w dymkach

0 Like
Bartekllll
First Poster
Opcje
Tak to chyba tak się. W załączniku Screenshot_20220124-194246_Samsung Members.jpg
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Bartekllll  i to powiadomienie jest z messengera?

0 Like
Bartekllll
First Poster
Opcje
To akurat jest z aplikacji Wiadomości. Chcę wyłączyć oba. I to i te z Massgera
0 Like
PatrykB
Helping Hand
Opcje

@Bartekllll  Wykonaj poniższe kroki: Aplikacja Wiadomości->3 kropki po prawej stronie->Ustawienia->Powiadomienia->Kategoria powiadomień->Nowe wiadomości->Pokaż w formie okna podręcznego( należy odznaczyć)

0 Like
lingua
Pioneer
Opcje
Czy da się ustawić powiadomienia wszystkich wiadomości na "pokaż w podręcznym oknie"? Pojedyczy kontakt ma taką opcję w menu, ale nie mogę jej znaleźć dla wszystkich od razu.
0 Like
skolsiwo
Voyager
Opcje
Zobacz tutaj:
Screenshot_20230629_154511_Settings.jpg
Pioneer
Opcje
Byłem tu, ale niestety "podręczne okna" wskakują mi tylko przy wiadomościach od kontaktów z włączoną opcja "pokaz w formie okna podręcznego". Nie da się tej opcji ustawić dla wszystkich kontaktów naraz.
0 Like