Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Wyskakująca ikona w przypadku nadejścia SMS/Poczta email - SGS10E

(Temat utworzony: 23-04-2019 01:01 PM)
4618 Wyświetlenia
dominikpawlowsk
Journeyman
Opcje

Witam,

jak to wyłączyć?

Za każdym razem kiedy otrzymam sms lub email (exchange,gmail) na [pulpicie wyskakuje mi ikona-jakby skrót. po kliknięcu wiadomośc się otwiera ,a ikona znika.

D

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@dominikpawlowsk, trochę się naszukałem, ale udało się znaleźć funkcję odpowiedzialną za pojawianie się dodatkowej ikonki na ekranie głównym. Przejdź kolejno do: Ustawienia > Zaawansowane funkcje > Widok intelig. wyskakując. Okna > odznacz wszystkie aplikacje. Daj znać czy to pomogło.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

6 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@dominikpawlowsk  Sprzydałby się jakiś zrzut ekranu jak to wygląda. 

0 Like
dominikpawlowsk
Journeyman
Opcje

Screenshot_20190423-132026_One UI Home.jpg

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@dominikpawlowsk  Wydaje mi się że trzeba tego typu powiadomienie wyłączyć w samej aplikacji. 

Wchodzimy w aplikacje > Ustawienia > Powiadomienia > Inne powiadomienia > Styl Powiadomienia

0 Like
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@dominikpawlowsk, trochę się naszukałem, ale udało się znaleźć funkcję odpowiedzialną za pojawianie się dodatkowej ikonki na ekranie głównym. Przejdź kolejno do: Ustawienia > Zaawansowane funkcje > Widok intelig. wyskakując. Okna > odznacz wszystkie aplikacje. Daj znać czy to pomogło.

dominikpawlowsk
Journeyman
Opcje

Bingo - śliczne dzięki. W sumie nie przypominam sobie abym tam wchodził , a kilka aplikacji miało to ustawienie włączone, w tym Telefon.

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@dominikpawlowsk, dziękuję za informację zwrotną. Cieszę się, że udało się rozwiązać problem. Zachęcam do regularnych odwiedzin forum :winking-face:

0 Like