Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Wyświetlanie numeru zamiast nazwy kontaktu po aktualizacji.

(Temat utworzony: 22-05-2022 12:48 PM)
50232 Wyświetlenia
DealerCiastek
Explorer
Opcje

Cześć

Po aktualizacji androida z 11 do 12 w Galaxy M51 kiedy ktoś do mnie dzwoni, albo jak sprawdzam ostatnio wybrane połączenie to wyświetla mi się numer zamiast nazwy kontaktu. 

Jak wchodzę w listę moich kontaktów to widzę  nazwy moich kontaków normalnie a nie tylko sam numer. 

Jest to dla mnie dosyć spory problem bo nawet nie wiem kto do mnie dzwoni w danej chwili mimo że jest zapisany w moich kontaktach.

Może ktoś z was wie jak to naprawić (reset do ustawień fabrynych nie pomógł, kontakty przywracałem za pomocą konta Samsung).

Z góry dziękuje za pomoc.

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Grzeniu
First Poster
Opcje

Miałem ten sam problem ale zauważyłem że niektóre kontakty mi pokazuje normalnie. Problem rozwiązał się gdy dodałem do kontaktów nr kierunkowy +48.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

63 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@DealerCiastek  Cześć 

Poprosimy o zrzut ekranu jak to u Ciebie wygląda.  Normalnie powinno spis ostatnich połączeń wyglądać tak:

Screenshot_20220522-130306_Phone.jpg

zycyro
Voyager
Opcje
Zamazane i nie widać czy numer czy nazwa kontaktu
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@zycyro  W tym miejscu jest nazwa.

DealerCiastek
Explorer
Opcje

1.jpg2.jpg

DealerCiastek
Explorer
Opcje

Te 3 numery są dodane do moich kontaktów, a pokazuje je jak obce numery.

zycyro
Voyager
Opcje
Zapisuj kontakty na Telefonie a nie na np. Google a będzie ok
0 Like
zycyro
Voyager
Opcje
Eksportuj kontakty na telefon z konta Google lub konta samsung a nowe zapisuj na telefonie i powinno wyświetlać prawidłowo nazwy
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
DealerCiastek Witam. Sprawdź czy w ustawieniach kontaktów masz wybrane wyświetl Wszystkie Kontakty.Screenshot_20220522-150055_Contacts_2818_1653224455.jpg
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@DealerCiastek  sprawdź wskazówkę podaną przez @_Technik_  oraz zapisuj kontakty w pamięci telefonu.