Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wiecie co to za aplikacja?

(Temat utworzony: 21-04-2021 03:27 PM)
2298 Wyświetlenia
Dariusz2000
Troubleshooter
Opcje
Czy ktoś też ją ma i wicie co to jest za aplikacja. Nazywa się GearFitInstaller.
Przejdź do rozwiązania
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Przemo323, Wyczyść pamięć i dane aplikacji Device Health Services oraz usuń ją z listy głęboko uśpionych aplikacji. Upewnij się także, że masz zaktualizowane wszystkie aplikacji w Sklepie Play oraz Galaxy Store.

Przemo323
Pathfinder
Opcje
Trochę posprawdzałem i taki komunikat1700844628937_1700844628898_0.jpg
0 Like
Przemo323
Pathfinder
Opcje
Też tak macie?
0 Like
Przemo323
Pathfinder
Opcje
Wszystko jest zaktualizowane. Jedynie co znalazłem to komunikat że ta aplikacja nie jest obsługiwana przez urzadzenie. Nawet nie ma tej aplikacji w głębokim uśpieniu.
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Przemo323, również dzisiaj dostałem taki komunikat na swoim S23. Zignorowałem go. I tak samo mam komunikat o niezgodności w Sklepie Play. Nie przejmuj się tym.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

WoWeR
Explorer
Opcje
Czym jest aplikacja App Cloud ? Wyświetlają mi się powiadomienia z niej po aktualizacji do One UI 6.
Z samych powiadomień wynika, że ma coś wspólnego z interfesjem. Czy jest to apka od Samsunga ?
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. App Cloud inaczej Samsung Cloud jest usługą z założenia podobną do powszechnie dostępnych dla smartfonów z Androidem narzędzi do wykonywania kopii zapasowych na serwerach Google.
Przemo323
Pathfinder
Opcje
Dziękuję za odpowiedź
0 Like
No0bo0dY
Pioneer
Opcje

Dzień dobry jestem posiadaczem telefonu Samsung S20 FE 4G exynos990, android 13 stock bez root.

Aplikacja prywatność w reklamach (com.google.android.adservices.api) do czego służy?

Czy wie ktoś jak to odinstalować, ewentualnie wyłączyć?

1000001408.jpg

1000001407.jpg

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Proszę zapoznać się z tym linkiem. Ma Pan tu informacje do czego służy ta aplikacja.

https://support.google.com/android/answer/13720755?hl=pl