Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Widok katalogu/folderu

(Temat utworzony: 29-01-2024 08:47 AM)
770 Wyświetlenia
dori_
Explorer
Opcje
Cześć, czy ktoś kojarzy czy jest możliwość zmiany tła w utworzonych katalogach/folderach? Przesiadłam się na S24 z S20 i wcześniej tło było przezroczyste, a tutaj jest białe, nie wygląda to ładnie. 

image

15 Odpowiedzi
SlawomirN
Pioneer
Opcje
Kropka obok plusa na górze po prawej
0 Like
dori_
Explorer
Opcje
Tam się zmienia samo tylko ikonki. A mi chodzi o tło folderu, jak na załączonym zdjęciu, tło jest białe
0 Like
SlawomirN
Pioneer
Opcje
U mnie się zmienia tło folderu w note 20 ultra. I jest wybór tła albo przezroczyste. 1706515990482.jpg
0 Like
dori_
Explorer
Opcje
To dziwne, że w S24 tak to nie działa... No nic, szkoda
0 Like
SlawomirN
Pioneer
Opcje
Też czekam na s24u i zaczyna mnie to wszystko przerażać jak tak czytam te problemy
0 Like
dori_
Explorer
Opcje
Właśnie dużo jest niby drobnych rzeczy zmienionych, zabranych w stosunku do poprzednich modeli, ale jednak denerwują te rzeczy...
0 Like
SlawomirN
Pioneer
Opcje
A jak aparat? Z moim note20u walczyłem prawie rok aż w końcu po trzecim serwisie wymienili wszystkie aparaty i zaczął robić normalne zdjęcia.
0 Like
Niemamnicku
Explorer
Opcje
@SlawomirN ma rajcę. Klikasz w kropeczkę w prawym rogu, a następnie w miejsce zaznaczone na skrinie 1706517234883.jpg
0 Like
dori_
Explorer
Opcje
Jaki masz model telefonu? Tam jak odpisałam wcześniej, w S24 to nie działa. Zmienia się tło samej małej ikonki. Jak klikam w ikonę i wyświetla się zawartość katalogu to zawsze jest biała.
0 Like