Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Usuwanie kontaktów z karty sim

(Temat utworzony: 30-08-2024 02:13 PM)
2323 Wyświetlenia
Opcje
Jak usunąć wszystkie kontakty z karty sim? Przez przypadek wyeksportowałem moje wszystkie kontakty na kartę sim, i większości z nich ucięło nazwę i zniknęły zdjęcia profilowe. Jak mogę skasować wszystkie kontakty z karty sim? 
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
jeronimo1
Hotshot
Opcje
Jeśli ma A54 i android 14 to raczej wchodzi w kontakty, z lewej strony 3 kreski, następnie klika w 1 opcję na górze wybiera kontakty karty SIM i wtedy jak ma je ustawione to usuwa wszystkie z karty.
Po prawej stronie pod 3 kropkami jest edytuj kontakty.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
4 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Zapisanie na karcie SIM wiąże się z pewnymi ograniczeniami, ale ma swoje plusy w przypadku uszkodzenia telefonu. Proszę wejść w kontakty po lewej stronie wybrać 3 kreski i zaznaczyć SIM 1 lub 2 w zależności do którego slotu karta jest włożona. Gdy to zrobimy możemy usunąć kontakty z karty.1725022103951.jpg
Rozwiązanie
jeronimo1
Hotshot
Opcje
Jeśli ma A54 i android 14 to raczej wchodzi w kontakty, z lewej strony 3 kreski, następnie klika w 1 opcję na górze wybiera kontakty karty SIM i wtedy jak ma je ustawione to usuwa wszystkie z karty.
Po prawej stronie pod 3 kropkami jest edytuj kontakty.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
W androidach 14 wejście czyli 3 kreski są po lewej stornie.1725122714589.jpg
jeronimo1
Hotshot
Opcje
Pardom, miałem na myśli lewą a napisałem prawą. Już poprawiłem. Dzięki za poprawkę.
0 Like