Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ustawienie tapety dynamicznej na ekranie startowym

(Temat utworzony: 10-04-2023 11:00 PM)
3984 Wyświetlenia
mopsako
First Poster
Opcje

Witam mam pytanie da się mieć dynamiczną tapetę ekranu startowego np przy przejściu na inną stronę tapeta podąża razem z przejściem na drugą stronę telefon Samsung A52s 5G

9 Odpowiedzi
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, domyślnie nie ma takiej możliwości w telefonie, ale może Pan spróbować stworzyć własną tapetę za pomocą aplikacji Wonderland.

https://apps.samsung.com/appquery/appDetail.as?appId=com.samsung.android.wonderland.wallpaper
Atmi
Pioneer
Opcje
Czy Samsung ma opcje na dynamiczne tapety (nie ekran blokady)?
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Atmi, Masz na myśli statyczną tapetę zmieniającą się z każdym odblokowaniem telefonu, czy tapetę animowaną ?

W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, obecnie tylko na ekranie blokady można ustawić tapetę animowaną bądź dynamiczną. Ekran startowy pozwala tylko na statyczny obraz
0 Like
NellCores
First Poster
Opcje

Witam, mam pytanie odnośnie zmiany tapety na ekranie startowym, a mianowicie czy istnieje sposób bądź jakaś ukryta funkcja pozwalająca na automatyczną zmianę tapety na w/w ekranie, będąc precyzyjny chodzi mi o ustawienie wybranych przez siebie (powiedzmy 5) różnych tapet, które zmieniały by się na ekranie startowym co 5, 10, itd minut? Nie mówię o ekranie blokady, bo wiem że tam jest takowa możliwość, ale brakuje mi tego na ekranie startowym. Telefon to Galaxy S23 Ultra z OneUI 6.0

Pozdrawiam.

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@NellCores, obecnie jest to możliwe tylko na ekranie blokady.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

ivi984
First Poster
Opcje
Dzień dobry, gdzie znajdę w ustawieniach opcje do wyłączenia dynamicznego ekranu blokady, samsung a53 z OneUl 6.0? Nie mogę tego nigdzie znaleźć a tapety mi się zawiesiły, ciągle wyświetla się jedna
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Próbowałaś ponownie uruchomić telefon?

kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@ivi984  napisał(a):
gdzie znajdę w ustawieniach opcje do wyłączenia dynamicznego ekranu blokady, samsung a53 z OneUl 6.0?

Ustawienia --> Tapeta i styl --> Zmień tapety --> wybierz i zastosuj standardową lub animowaną tapetę dla ekranu blokady