Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ustawienia kontaktów Samsung A13 i powiadomienia

(Temat utworzony: 22-10-2022 01:04 PM)
775 Wyświetlenia
Jorot
Apprentice
Opcje

Kupiłem żonie prostego Samsunga A13 i nie mam doświadczenia z Samsungami.
1. Jak ustawić telefonie aby przy nazwie kontaktu był też jego numer. W tej chwili mam tylko nazwy sortowane po nazwisku.
2. Jak zrobić aby wyłączony telefon z ciemnym ekranem pokazywał na ekranie, że np jest ładowany albo, że była nieodebrana rozmowa telefoniczna. W poprzednim telefonie była dioda powiadomień a tu...?
Ustawiłem, że ekran błyska gdy przychodzi rozmowa ale błyska gdy ekran jest włączony (to i tak widzę że przychodzi rozmowa) ale jak jest wyłączony to nic nie błyska.
Mogę ustawić ekran aby był zawsze włączony ale to mi zeżre baterię.

Dziękuję za pomoc.

0 Like
2 Odpowiedzi
MariuszKry
Explorer
Opcje
Hejka,
co do punktu 1, to nie odnalazłem możliwości by numer w aplikacji kontakty był obok widoczny.
Co do punktu 2, to A13 nie ma funkcji AOD (Always on display), więc w kwestii powiadomień korzystanie z telefonu jest utrudnione.
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@Jorot Witam. W Samsungu numer wyświetli się jak klikniemy na kontakt. A co do drugiego pytania to można ustawić sobie przypomnienie o powiadomieniu, więc jeśli telefon będzie wygaszony a będzie jakaś wiadomość to co jakis czas poinformuje nas wibracją. USTAWIENIA - POWIADOMIENIA - USTAWIENIA ZAWANSOWANE - PRZYPOMNIENIA O POWIADOMIENIACHScreenshot_20221022-200010_Settings.jpg