Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Ustawienia dźwięków powiadomień, SMS oraz połączeń

(Temat utworzony: 27-03-2019 01:07 PM)
176014 Wyświetlenia
Kubaery
Journeyman
Opcje

Dziś zauważyłam,że nie ma możliwości ustawienia dźwięków powiadomień oraz wiadomosci w S10 + .

Dźwięk po ustawieniach jest ten sam dla powiadomień jak ich wiadomości. Słyszałam o tym samym problemie w Huawei P20 . Ktoś coś słyszał bądź wie jak to zmienić? Przeczesalam cały telefon i bez skutku. 

Przejdź do rozwiązania
758 Odpowiedzi
3cho
Navigator
Opcje
Mówię że na s23ultra miałem. Masz jeszcze s23? Wejdź i sprawdź dokładnie kategorie powiadomień
0 Like
Dideq
Pathfinder
Opcje
Nie ma. Stąd moje zmieszanie. 1706301558665.jpg
0 Like
3cho
Navigator
Opcje
Wejdź w jakąś aplikacje, np Facebooka i zobacz powiadomienia i kategorie powiadomień
0 Like
Dideq
Pathfinder
Opcje
W S23 były bez włączania. W S24 trzeba włączyć. Tyle. Temat rozwiązany. Jeszcze raz dzięki.
0 Like
3cho
Navigator
Opcje
Aaa, ok. Myślałem że mówisz że w ogóle nie można było ustawić :smiling-face:
0 Like
thenightwemet
First Poster
Opcje
Hejka ostatnio kupiłam sobie samsunga a54. Zauważyłam, że dźwięk powiadomień z tiktoka jest inny niż ten ustawiony jako domyślny w telefonie. Wie ktoś jak to zrobić żeby były takie same?
0 Like
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Zapewne masz przypisany domyślny dźwięk powiadomień z aplikacji Tiktok, natomiast dla każdej aplikacji możesz ustawić osobny dźwięk powiadomień. By to zrobić przejdź kolejno :
Ustawienia -> Aplikacje -> Wybierz interesującą Cie aplikacje -> Powiadomienia -> Kategorie powiadomień -> Kliknij kategorie -> W kolejnym oknie będziesz mogła ustawić dźwięk powiadomienia wybranej kategorii.
1706435496233_1706435496225_0.jpg

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
Maciej073
First Poster
Opcje
Trochę to trwało i też miałem z tym problem ale: https://youtu.be/T3Xq-fkxSvo?si=PIZ8NTlfvvobT6dN
0 Like
Mystasia
Apprentice
Opcje
Witam. Czy ktoś wie jak ustawić osobny dźwięk powiadomień dla każdej aplikacji? Nie ma tego w "powiadomieniach". W tej chwili to każde powiadomienie ma jeden dźwięk, czyli ten sam co dźwięk SMSa. 
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Przejdź kolejno do: Ustawienia > Powiadomienia > Ustawienia zaawansowane i włącz opcję "Zarządzaj kategoriami powiadomień dla aplikacji".