Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Ustawienia dźwięków powiadomień, SMS oraz połączeń

(Temat utworzony: 27-03-2019 01:07 PM)
175049 Wyświetlenia
Kubaery
Journeyman
Opcje

Dziś zauważyłam,że nie ma możliwości ustawienia dźwięków powiadomień oraz wiadomosci w S10 + .

Dźwięk po ustawieniach jest ten sam dla powiadomień jak ich wiadomości. Słyszałam o tym samym problemie w Huawei P20 . Ktoś coś słyszał bądź wie jak to zmienić? Przeczesalam cały telefon i bez skutku. 

Przejdź do rozwiązania
758 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Żeby ustawić osobny dźwięk wiadomości musi Pan wejść w Ustawienia aplikacji Wiadomości - Powiadomienia - Kategora powiadomien - Nowe wiadomości Screenshot_20230606_045006_Settings.jpg
KJDVu
Explorer
Opcje
Hej 🤗

No to mam włączone jak najbardziej 👍 Ale nie widzę u Pana na zdjęciu możliwości wyboru dźwięku tylko jedynie funkcje które można włączyć lub wyłączyć 🤔
0 Like
KJDVu
Explorer
Opcje
Dobra już mam! 🥰 Zapomniałem że oprócz suwaka który można przesuwać jak WŁ lub WYŁ funkcje to było trzeba kliknąć na napis NOWE WIADOMOŚCI i tam otwiera się nowe okno gdzie wybieramy dźwięk 🙈 Baaaardzo dziękuję za pomoc 😍 Problem rozwiązany 👍😉
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Cieszę się że wszystko się udało. Proszę bardzo. Pozdrawiam 🙂
ola50004
First Poster
Opcje
Jak przypisać konkretny dźwięk połączenia dla wybranej osoby w galaxy S 23 plus?
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@ola50004, przejdź kolejno do: aplikacja Kontakty > wybierz kontakt > Edytuj > Wyświetl więcej > Dzwonek.

DarMor
Apprentice
Opcje

Witam,

mam problem z ustawieniem dźwięku powiadomienia tylko dla SMS'ów. Wszelkie zmiany jakie robię, powodują że zmieniam dźwięk dla wszystkich powiadomień. A chciałbym ustawić dźwięk powiadomień dla SMS bym wiedział że to właśnie wiadomość tekstowa do mnie przyszła a nie informacja z wielu aplikacji. 

Pomóżcie.... Android 13. 

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Podaję ścieżkę do zmiany powiadomień SMS: Ustawienia > Aplikacje > Wiadomości > Powiadomienia > Kategorie powiadomień > Nowe wiadomości > Dźwięk.

DarMor
Apprentice
Opcje

Zadziałało. Dzięki bardzo. Nie spodziewałem się tej opcji w tamtym miejscu. Myślałem że ten suwak to tylko włącznik a okazało się że w środku są jeszcze opcje. 

Pomogło w: Samsung S20 oraz Samsung A04s. 

danio083
Apprentice
Opcje
Mam to samo i nie wiem jak to zmienić
0 Like