Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Ustawienia dźwięków powiadomień, SMS oraz połączeń

(Temat utworzony: 27-03-2019 01:07 PM)
175097 Wyświetlenia
Kubaery
Journeyman
Opcje

Dziś zauważyłam,że nie ma możliwości ustawienia dźwięków powiadomień oraz wiadomosci w S10 + .

Dźwięk po ustawieniach jest ten sam dla powiadomień jak ich wiadomości. Słyszałam o tym samym problemie w Huawei P20 . Ktoś coś słyszał bądź wie jak to zmienić? Przeczesalam cały telefon i bez skutku. 

Przejdź do rozwiązania
758 Odpowiedzi
MarcysiaNowNal
Explorer
Opcje
chce, żeby było tak, jak wcześniej. Kontakt ma przypisany dźwięk sms i dotychczas raport miał dźwięk taki sam,jak dźwięk smsa kontaktu. Po wczorajszej aktualizacji systemu dźwięk powiadomień zmienił się na dźwięk smsa dla ogólnych kontaktów,tych, które nie miały spersonalizowanego dźwięku.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@MarcysiaNowNal Proszę sprawdzić dźwięk przypisany do kontaktu (Kontakty - wybieramy kontakt - Edytuj - Wyświetl więcej - Dzwonek) oraz do wiadomości od danego kontaktu (wiadomości - odszukujemy  dany kontakt - 3 kropki w prawym rogu - Dźwięk powiadomienia).

MarcysiaNowNal
Explorer
Opcje

No i ustawiam dźwięk, gdy ktoś mi pisze smsa, jest ustawiam dźwięk, gdy ja piszę smsa,raport ma dźwięk ogolny, a nie ten przypisany, a tak było do wczoraj.
A gdzie mogę ewentualnie wyłączyć dźwięk raportu? Bo juz wolę bezdźwięczne raporty, niż te z ogólnym dźwiękiem smsów

tu masz zaznaczony konkretny dźwięk powiadomienia.Czyli ona pisząc do mnie smsa uaktywnia ten dźwięk, natomiast gdy ja piszę do niej i dostaję raport doręczenia, mam nie ten dźwięk, tylko taki ustawiony ogólnie. A do wczoraj raport był dźwiękiem przypisanym jej kontaktowi, rozumiesz juz, o co mi chodzi?

Screenshot_20201201-162158_Messages_11962.jpg

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@MarcysiaNowNal  Wyłączenie Raportu: Aplikacja Wiadomości > trzy kropki w prawym górnym rogu > Ustawienia > Więcej Ustawień > SMS 

0 Like
MarcysiaNowNal
Explorer
Opcje
ta opcja mi znikła
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@MarcysiaNowNal  wyłączenia raportów?

0 Like
MarcysiaNowNal
Explorer
Opcje
Nie. Gdy edytowałam kontakt, to mogłam ustawić i dźwięk dzwonka i wiadomości. Teraz opcja dźwięku powiadomień znikła.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@MarcysiaNowNal  Jeżeli chodzi o dźwięk raportu sms, nie można go obecnie zmienić,  będzie miał dźwięk ogólny.

0 Like
MarcysiaNowNal
Explorer
Opcje
do wczoraj byla zmiana, dzis juz nie?
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@MarcysiaNowNal  Niestety nie mogę potwierdzić że była wcześniej dostępna opcja zmiany dźwięku raportów sms, dzwięk był dokładnie taki sam jak ogólny powiadomień.

0 Like