Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Upday news - nigdzie go nie ma ale jest

(Temat utworzony: 18-07-2022 03:19 PM)
4852 Wyświetlenia
TheBlackCat3
Journeyman
Opcje
Dzień dobry, mam problem z Upday News. Aplikacja wysyła powiadomienia, widnieje w Google Play jako zainstalowana, ale mój telefon nigdzie jej nie pokazuje, ani na ekranie głównym, ani w menu, ani w zainstalowanych aplikacjach (w systemowych też nie ma). Chciałabym się tego pozbyć, w sensie wyłączyć. Proszę o wskazówki 😺
Przejdź do rozwiązania
19 Odpowiedzi
ELM0
Helping Hand
Opcje
A masz teraz zainstalowane?
0 Like
KrZyHuUuU
Voyager
Opcje
Tak mam :smiling-face: 1696348516445_1696348516434_0.jpg
0 Like
ELM0
Helping Hand
Opcje
A samsung free masz zainstalowane?
KrZyHuUuU
Voyager
Opcje
Szukałem, w sklepie nie ma nic takiego pod taka nazwą.

Znalazłem na sklepie samsunga. Zaraz zobaczymy czy to zadziała jak wam :smiling-face:
KrZyHuUuU
Voyager
Opcje
Zrobiłem działa już :smiling-face:

Dziękuję za pomoc
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
Szukaj zawsze apek od Samsunga w Galaxy store bo w Google Play, to no wiemy jak jest 😅
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje

Witam, to jest serwis zintegrowany z aplikacją Samsung Free, dzięki któremu są widoczne zebrane  wiadomości w aplikacji Samsung Free.   Aplikacja jest preinstalowana i nie da się jej całkowicie pozbyć 

KrZyHuUuU
Voyager
Opcje
Usunelem ja ze sklepu to też znikła w ustawieniach, bo po zrobieniu tego jakoś nie odpowiada mi ta aplikacja, wolę standardowe od google
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam.Upday jest aplikacją zainstalowaną fabrycznie w smartfonach Samsunga. Wyświetla wszystkie aktualne nowości i wiadomości w jednym miejscu. Użytkownicy mogą zdefiniować swoje zainteresowania, a następnie aplikacja na bazie zebranych informacji będzie wyszukiwać i wyświetlać newsy zgodne z gustem użytkownika.