Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ukryte ustawienia

(Temat utworzony: 28-01-2024 10:24 PM)
1616 Wyświetlenia
Skyler7799
Voyager
Opcje
Hej, z ciekawości grzebałem jakie są ustawienia w samsungu i co można pozmieniać ale natrafiłem na wiele dotąd mi nieznanych opcji a mianowicie "alerty o zagrożeniach" i tu pytanie czy te ustawienia są celowo schowane czy da się do nich dojść bez używania lupki w ustawieniach?

image

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

To jest usługa Google. Uzyskasz do niej dostęp przechodząc kolejno do: Wiadomości (Google) > Ustawienia aplikacji Wiadomości > Zaawansowane > Alerty o zagrożeniu > trzy kropki > Ustawienia.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

16 Odpowiedzi
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

To jest usługa Google. Uzyskasz do niej dostęp przechodząc kolejno do: Wiadomości (Google) > Ustawienia aplikacji Wiadomości > Zaawansowane > Alerty o zagrożeniu > trzy kropki > Ustawienia.

Skyler7799
Voyager
Opcje
Dziękuję za informację 🙂 Pan to chyba na wszystko zna odpowiedź 😅
0 Like
pdurka
Voyager
Opcje
niestety u nas nie dotyczy te alerty 😕 nie pierwszy, a ja odkryłem 😁 uwielbiam grzebać w ustawieniach celem poszukiwaniu nowych funkcji 😁
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Proszę bardzo. Jak znam odpowiedź to chętnie dzielę się informacjami z innymi użytkownikami.

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

W Polsce na pewno dostępne są alerty AMBER, ale nie jestem pewny czy przychodzą z automatu czy trzeba się zapisać na stronie childalert.pl.

Skyler7799
Voyager
Opcje
Ja przed resetem do ustawień fabrycznych przeglądam wszystkie opcje od a do z bo wtedy jak coś zepsuje czy przetestuje opcję to wtedy mogę cofnąć niechciany efekt i przez to, że rzadko to robię to muszę skrobać internet gdzie poznikały jakieś ustawienia np. Nie widziałem, że zdalne odblokowanie zniknęło i szukałem w ustawieniach bo myślałem, że przenieśli to do ustawień ekranu blokady a tu patrząc w internety okazało się, że usunęli a część opcji po prostu zmieniają 🫣
0 Like
PiterekWło
Student
Opcje
A właśnie ja mam pytanie odnośnie wprowadzania kodu PIN przy odbokowywaniu fajna sprawa była jak nie trzeba było klikać ok, a teraz w S24u nagle nie mogę tego znaleźć
0 Like
Skyler7799
Voyager
Opcje
Ze względów bezpieczeństwa musisz mieć dłuższy pin chyba co najmniej 6 cyfrowy aby mieć bez potwierdzania przyciskiem ok
PiterekWło
Student
Opcje
super dzięki wielkie bo rzeczywiście oto chodziło