Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Używanie Telefonu w sposób komputera

(Temat utworzony: 01-10-2021 10:22 PM)
199 Wyświetlenia
Dogiś
Pioneer
Opcje
Wiele osób w tym ja naprawde często potrzebuje mocnego telefonu Nagrywania, montowania filmów oraz obróbki zdjęć

Pewnie ktoś powie że takie rozwiązanie jest głupie ale nie. W sklepie play jest wiele tego typu aplikacji, więc poco nazywac to głupim skoro developerzy sami nas powiecmy "Namawiają" na używanie ich aplikacji.

Montowanie bądz obróbka jest alternatywą dla komputera bądz laptopa.
Ale jest jeden plus, Nawet telefon z niskiej półki da rade zmontować film bądz obróbić zdjęcie.
Dlaczego?
Ponieważ w najnowszych telefonachNIE MOŻLIWY jest upgrade, A jeżeli już to mamy po gwarancji i telefon w trakcie "Awarii systemowej" nie jest w stanie być wymieniony bądz naprawiony używaniem gwarancji która jest dajmy na to na 5 lat. Gwarancja przepada i pod żadnym pozorem nie próbujcie upgradować swojego telefonu.
To nie działa tak jak w kompach że macie specjalne złącza na np. RAM. Wszystko jest wlutowane.
Tym bardziej nie polecam wam lutować na Klej na gorąco bo jest to takie debilne że nawet serwis będzie miał z tym problem aby usunąć klej 

Wróćmy do tematu. Jeżeli posiadamy budżet max. 1200 zł to jesteśmy w stanie kupić Samsunga Galaxy A12 z 6 gb ram i 128 gb rom
Tak wiem ze o tym wspominam ciągle ale żeby nie było że każdemu mówie że "EEEEJJJ KUPUJ A12 BURAKU" to mogę też polecić M11 z którego korzysta mój brat

Jest zadowolony z tego telefonu.
Dobra ale jakie można użyć aplikacje do montowania filmów?
Jeżeli chodzi o montaż polecam program
- PowerDirector (a jezeli macie większy budżet to polecam kupić premium, nie próbujcie piracić bo piratki nie działają, Są błędy w eksporcie)
- VideoShow (Jeżeli macie Abonament Play Pass w google Play to macie premiuma za free)
-AndroVid Pro (Dla play pass) 
i tyle

Do nagrywania polecam wbudowaną nagrywarke ekranu (nie wiem czy w Samsungach coś takiego jest)
Ale jak nie ma to polecam;
- Mobizen
-XRecorder

Dla posiadaczy Play Pass;
- ADV Screen recorder

A do obróbki zdjęć polecam

Play pass;
- PicLab
- Photo Studio Pro
- Photo Editor

Bez play pass;
- Photoshop Express
- PicsArt Photo Editor
- Adobe LightRoom
- Snapseed (Zaproponował jeden z użytkowników)

A wy? Moze korzystacie z innych aplikacji? Sekcja komentarzy jest wasza!

Oczywiście cały post jest subiektywny. Nie musi sie z tobą zgadzać i może ty polecisz inny smartfon albo inne aplikacje

Narka!🎞

Aktualizacja: polecam zakupić Play Pass bo macie też tam darmowe gry które normalnie są za pieniądze.
2 Odpowiedzi
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Fajny post!
Ja osobiście używam większości z tych ktore wymieniłeś i mogę jeszcze polecić aplikację Snapseed
Dogiś
Pioneer
Opcje
Oh, Snapseed też jest bardzo dobrą aplikacją, Obrobiłem tam pare zdjęć