Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Tryb nie przeszkadzać

(Temat utworzony: 20-10-2021 04:35 PM)
6267 Wyświetlenia
Arkatosh
Explorer
Opcje
Cześć, na moim S21 ultra po powrocie z bety androida 12 do androida 11 samoczynnie włącza mi się tryb "Nie przeszkadzać". Bixby routines jest wyłączone, a w harmonogramie trybu nie przeszkadzać mimo usuwania cały czas co około 5/10 minut dodaje się Tryb samochodowy. Jak to zmienić aby ten harmonogram nie dodawał się samoczynnie?
114 Odpowiedzi
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Dejvergil, ja bym tu szukał przyczyny po stronie samego Messengera, skoro cała reszta w trybie Nie przeszkadzać działa jak należy. Spróbuj może zreinstalować aplikację.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Dejvergil
Apprentice
Opcje
Ale też tak macie swoją drogą? Że messenger "przebija" tryb nie przeszkadzać? I analogicznie - jak słuchacie muzyki przy włączonym trybie nie przeszkadzać?
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Dejvergil, zaraz sprawdzę z Messengerem. Nie rozumiem tylko, co masz na myśli z tym słuchanem muzyki?

EDIT: sprawdziłem i w trybie Nie przeszkadzać nie ma żadnego dźwięku jak przychodzą powiadomienia z z Messengera. Sprawdzałem na S23 z najnowszymi aktualizacjami systemu i aplikacji.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

xyz27
Journeyman
Opcje
Telefon wibruje, pomimo włączonego trybu nie przeszkadzać. Ponadto wibracje, są kompletnie puste, tj. Nie niosą ze sobą żadnych powiadomień, po prostu wibracja i tyle. Miał ktoś podobny problem?
0 Like
Gregorio
Pioneer
Opcje
Sprawdz czy w ustawieniach Nie przeszkadzać masz wylączone wszelkie formy powiadamiana.... może wibrować podczas utraty zasięgu lub zmiany trybu odbioru danych np. 5G / LTE+ itp.
0 Like