Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Trening na bieżni bez kroków

(Temat utworzony: 16-07-2022 08:14 PM)
964 Wyświetlenia
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Dzień dobry.

Czy ktoś wie czemu od jakiegoś czasu Samsung Health gdy trenujemy na bieżni, nie liczy wtedy przebytych kroków ? Kiedyś wliczały się one w pulę ogólną.
0 Like
10 Odpowiedzi
Fafior87
Journeyman
Opcje
Może dlatego że nie zmieniasz pozycji po prostu? Spróbuj wybrać tą aktywność z listy treningów. Może pomoże.
0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Przecież napisałem że wcześniejsze wersje liczyły. Ani bieżnia ani moja pozycja na niej nie zmieniły się....
Fafior87
Journeyman
Opcje
"poprzednie wersje" --- zasugerowałem się tym zwrotem.

Może w końcu to poprawili?

Bo tak to każdy mógłby sobie stać w miejscu i tuptac i nabijać kroki i chwalić się wynikami.

A kasowanie cashe aplikacji nie pomogło?
0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Jak w miejscu ?
60 minut i co 3 minuty podwyższając prędkość oraz uniesienie to dreptanie w miejscu. Od 50tej minuty już biegnę pod maksymalne uniesienie bieżni a puls oscyluje w okolicach 150. To nie truchtanie w miejscu...

Przez długi okres czasu, aplikacja w ciągu takiej godziny naliczała mi prawie 6 tysięcy kroków.
Fafior87
Journeyman
Opcje
Nadal wylewasz na mnie żale ale nadal nie odpowiedziałeś na żadne z pytań.

Pozdrawiam zatem bo rozwiązania nie szukasz, tylko uwagi .
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Żadne ? piszesz o cahe'u ? Nie, nie pomogło bo piszę przecież o tym że od kilku wersji przecież. Czyli od chyba prawie roku. W tym czasie pojawiło się kilka wersji aplikacji a ja miałem kilka telefonów, kolejną już generację Galaxy Watch i też kilka było resetów do ustawień fabrycznych. Zmiana konta Samsung również. To Drugie Twoje pytanie.

Na pierwsze przecież odpisałem...

Wylewanie żalu to było uzmysłowienie o jakiej formie aktywności piszę bo po tym jak w pierwszej kolejności odpisałeś, wnioskowałem że nie wiesz o czym mówię. Więc wytłumaczyłem.

Jakie jeszcze pozostały bez odpowiedzi ?
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Anonymous User Niestety nie ma jak sprawdzić Twojego problem. Proponuję Ci wysłać raport o błędzie, może to błąd w aplikacji.

[PORADNIK] Jak zgłosić błąd do Zespołu Rozwoju Oprogramowania
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-mobilne-i-usługi/poradnik-jak-zgłosić-błąd-do-zespołu-rozwoju-oprogramowania/m-p/1190805

Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Wydaje mi się niestety że to nie błąd, tylko tak jak pisał wcześniej kolega - zmienili to. Czy to "naprawiając" czy nie... Nie rozumiem tylko dlaczego, przecież taka aktywność jaką opisałem to wcale nie oszukane kroki. Teraz inaczej muszę "dorabiać" sobie wyznaczoną dzienną ilość kroków.

Dziękuję za poradnik. Skorzystam. Raz już dawno temu zgłosiłem nie błąd ale pomysł - tyczył się on ilości posiłków. Dawno temu było tylko 4 i koniec, kropka. Tymczasem zwłaszcza kulturyści często mają więcej posiłków w czasie doby. Voila - uwzględniono 👍 🙂
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Anonymous User Daj znać za kilka tygodni co z Twoim zgłoszeniem.